• 563
    meşur totemlerden daha ilginç ve zorunu yaptığım maç. kadıköydeki son galibiyetten sonraki bu maça kadar berabere kaldığımız 2 maç hariç hepsini izledim yani izlemediğim maçlarda fenere yenilmedik. ama bu şampiyonluk maçı a.q insan kafayı yer izlemezse. bu dünyadan kopmalıydım maç saatinde izlememek için ve sonunda maç saatinde uyumaya karar verdim. lakin çok zor uyuyan biri olduğumdan gece hiç uyumamalıydım. maç günü akşam 5.30 a kadar neler çektim bir ben bir allah bilir.

    neyse yattık saat 5.30 gibi. bir ara uyandım her yer karanlık herkes gitmiş evde yalnızım.* telefona baktım saat 19.50 dedim hay böyle şansın ızdırabını... yapacak bişey yok yatakta geçirecektik vakti ama maçla ilgili hiçbirşeyle muhattap olmak istediğimden üst katta maçı izleyenlerin sesini duymamak için kulaklarımı ellerimle kapatıp tam 1 saat 10 dakika karanlıkta yorganın altında bekledim. artık saat 9.00 olmuştu. ben de dedim yeter lan dayanamıcam artık bitmiştir heralde dedim ama etraftan çıt yok salona geçtim televizyonu açtım trt spor'da spiker "volkan da kalesinden ayrıldı gol için!!!1!1!!" dediği gibi odama nasıl depar atıp yorganın altına girdim bilmiyorum.

    artık nasıl inanmışsan totemi bozduk kesin gol olacak diyordum ki dışarıdan bağırış, çağırış, araba kornalarının sesleri geliyor. dedim "heh a.q kesin yedik golü fenerliler şampiyonluğu kutluyor". hemen geçtim salona tekrar açtım televizyonu bizimkiler seviniyor.

    sonrası tabii ki de balkona çıkıp anırmak başka ne olacak lan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın