• 336
    football manager'in son yamalarla birlikte hafiften içine sıçtığı bir başka oyun. ilk çıktığında klasik olarak bug dolu olduğu için sonraki yamalarla oyunun elinin ayağının düzelmesini beklemek şart zaten. daha sonra oyun optimal seviyeye yaklaşmışken devre arası transferleri için çıkartılan update'de "dur şu bikaç ufak hatayı da düzeltelim" derken adamlar oyunu geri götürmeyi başarıyor bir şekilde.

    son update'leriyle birlikte yeni oynama fırsatı buldum oyunu. farkettiğim ciddi değişimler;

    -takımların mental yapısı sinir bozucu olmuş. işler iyi giderken en ufak bir ters sonuçta takımın morali genel olarak düşüyor. hele problemli, adaptasyon sorunu yaşayan oyuncular falan varsa onların morali hepten yerlerde. bu durumda da takımın determinationı ciddi düştüğünden giden maçları çevirmek epey zorlaşmış.
    -kaleciler hayvani yapılmış. örneğin az önce oynadığım galatasaray-fenerbahçe süper kupa maçı penaltılara gitti ve ilk 5'er penaltının 3'er tanesini muslera ve volkan kurtardı. kalecinin tek başına beni yendiği maçlar oluyor.
    -ne hikmetse maç içinde ortaya düşen toplara bariz bir şekilde yakın olan oyuncular hareketlenmiyor, ebesinin nikahındaki rakip gelip topu alabiliyor. bir de set savunması yaparken basketbolda switch yapar gibi oyuncular garip bi şekilde etrafa koşuşturabiliyor.
    -taç kullanılırken herkes ceza sahasına giriyor, kanatta bi oyuncu kabak gibi boşken topu alıp tehlike yaratıyor bu sayede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın