• 1067
    benim için kendisi bu iken;
    http://gss.gs/Uz6

    tt arena budur;
    http://gss.gs/uno

    hangisi güzel? dış görünüş olarak ikincisi eyvallah. ama kimin için ağlarım gece içerken? kimi ararım yanımda? kimin fotoğraflarına bakınca içim burkulur? yani kimi isterim ben abi? seni ulan seni, ali sami yen stadım, seni.

    sıkıldığımda eski açığı gören sokağa gidip sana içimi dökmek gibisi olmadı ki hiç. seni özlüyorum lan. ısınamadım şu arenaya, sırf senin yerine geldi diye. kızma ama kombine de aldım ondan. zannetme ki seni unuttum, ona bağlandım. halen senin olduğun yerin yakınından geçerken yanımda kim varsa şurda şöyle oldu, şurda içerdik, şurda galibiyeti şöyle kutladık, şurda polisten dayak yedik diye uzun uzun anlatırım yüzümde hafif gülümsemeyle, yanımdakinin sıkılmasını umursamadan.

    şu ara senle öğrendiğimiz bazı değerler sorgulanır oldu. aslında bir yandan iyi ki sen görmedin bu günleri. kaldıramazdın şüphesiz. senden ayrı kaldığımız senelerde bizlere zulüm çektiren, çektiğimiz çilelerle dalga geçen, düştüğümüz zaman vuran kim varsa şu an bizden bir şeyler dileniyor. ve maalesef devlet büyükleri de kullanıyor tüm güçlerini. biz de duacıyız başkan korusun değerlerimizi diye. asil kalalım diye. sen hep tertemiz kalacaksın işte. bizse devam edeceğiz senden uzakta arma kovalamaya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın