• 13
    söyleyene göre değişir.

    adnan sezgin söylerse sıçtık demektir.

    bilimsel verilere göre örneğin 24 kişilik kadronun 12 sinin performans gelişimi aşağıya iniyorsa en kötü 10'nunu göndermek gerekir. bunlardan en çok belki en iyi 2 si kalmalıdır. bu karar kanımca hocanın olmamalıdır. hoca'nın dışında bağımsız ve akademik veri kullanılmalı ve sonuçları neticesinde işlem yapılmalıdır.

    hocanın raporunu bekliyoruz kişisel görüşüme göre biz bi bok yapmıyoruz, kurumsal sistemler zaten hak getire hoca ve ekibinin raporuna göre işlem yapacağız demektir. hoca süper bir hoca olabilir ama bunların her biri yatırım kararı parasını kulüp/biz ödüyoruz. yöneticilik hocaya performans değerleme/puanlama tablolarını sunduk, fırsatları da önüne sunduk onun görüşünden sonra yönetim olarak gerekenleri yapmaktır.

    ayrıca fırsatlar değerlendirilmelidir. 12 gelişen oyuncudan daha yetenekli ve genç maliyeti daha uygun biri varsa değerlendirilmelidir. burada evrensel kuralları ve araştırma sonuçlarına değer vermek süreklilikle takip sonucunda fırsatlar kazanca dönüştürülmelidir. rakiplerimiz yerel takımlar değil evet r. madrid gibi takımlar olmalıdır.

    belki saçma olacak ama oyuncunun takım ve arkadaşlık katkı değerlerine kadar yüzlerce soru ile kadro sürekli ve kararlı olarak takip edilip güncellenmeli. tüm bu konularda bir üniversite ile anlaşılıp aylık çok düşük bedellerle hizmet almak mümkün.

    istikrar önemlidir ve iyi kadro varsa çok değerlidir. ancak kadron zayıfsa sonun başlangıcıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın