• 1228
    bana sorsalar ve deseler ki hangi insanın kafasında yarattığı dünyada yaşamak istersin diye hiç düşünmeden hıncal uluç derim. bu adam kafasında öyle bir dünya yaratmış ki etkilenmemek, orada yaşamak istememek elde değil.

    mehmet batdal'ın ülkenin en iyi santraforu olduğu, messi'nin öyle ahım şahım futbolcu olmadığı bir dünya. bu dünyada orta sahada pas yapmak diye bir şey yok. orta sahada yapılan her pas ya asist olacak yada asist öncesi pas. zaman geçirme için, aktif dinlenme için, oyunu rakip alana yıkmak için pas yapanın devre arasında sözleşmesinin fesh edildiği bir dünya hncal'ın dünyası.

    xavi'nin asla futbol lisansı alamayacağı kuralları olan bir dünya.

    90+3. dakikada 10-0 önde olan takımın 90+4. dakikada 11. golü atmak için deli gibi pres yaptığı maçları izlemenin olası olduğu bir dünya.

    takımlar sahaya 3-5 tane forvetle çıkacağından stoperde oynayan oyuncuların gereksiz olduğunu görebileceğim. bütün maç atak yapıldığından geride ne stopere ne de kaleciye ihtiyaç var. hıncal kafasında böyle kuruyor ve izlemesi çok keyifli maçlar olacağından şüphem yok.

    cebinde 3 kuruşu olan takımın gidip en büyük benim dedirtmek için 10 kuruşluk futbolcuları transfer ettiği bir dünya hıncal'ın dünyası. bir yöneticinin yedek kadro için adam almak istiyoruz dediği anda istifasının vereceğini bildiği bir dünya.

    böyle ütopik bir dünyada yaşamak istiyorum. hıncal abi, amca, dede her neyse lütfen beni de kendi yarattığın dünyaya kabul et. seninle aynı kafada olmak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın