• 936
    belki fiziğimin biraz normal insanlara göre iri olması sebebiyle, belki de başka sebeplerden basketbolu hep futboldan daha çok sevmişimdir. hem izlemesi hem de oynaması daha keyiflidir. yıllarca ücretsiz kanallarda yayınlandığı için de çok sorun olmadan izledim basketbolu.

    kemal tunçeri'li, şemsettin baş'lı takımı salonda desteklemek için ankara deplasmanlarını 4 gözle beklerdim.

    futbolda lucescu'nun ayrılışından sonra bir çöküntü yaşadık ve basketbol o dönem ikinci plana atıldı galatasaray'da. ondan sonra futbola yöneldi yönetim. hep futbolda başarı arandı. basketbola yatırım neredeyse hiç yapılmamaktaydı ve ben de basketbola küsmüş bir biçimde sadece futbolu izlemekteydim. hele bir de cemal nalga olayı da olunca, iyice gözümden düşmüştü basketbol şubesi. kim hatalıdır kim hatasızdır bilmiyorum ama, böyle bir olaya göz yumulması bile benim nefret etmemi sağlayabilir.

    ta ki basketbolun imparatoru bu takımın başına geçene kadar. yıllar sonra küsgünlüğümü bıraktım basketbol izlemeye başladım. bu sezon yıl ortasında, eurolig maçlarını izleyebilmek için kalktım ankara'dan istanbul'a gittim. abdi ipekçi yi bulana kadar karlı bir havada, 1buçuk saat yürüdüm, ama gocunmadım. uzun zaman sonra ilk kez store'dan bir basketbol ürünü aldım. bunların bence tek sebebi koç mahmuti idi.

    bana basketbolu yeniden sevdirdin hocam. yolda görsem elini öperim. galatasarayın başında olsam açık sözleşme imzalarım. kız olsam, neyse, öyle işte.

    büyüksün hocam, biz mi kıymetini bilmedik, liseli tayfamı bişeyler yapıyor, sorun sende mi bilmiyorum ama, sebep ne olursa olsun, küfür de etsen, çok para da istesen, büyüksün. haklı da olsan, haksız da olsan, benim gibi düşünenlerde yerin değişmeyecek.

    yolun açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın