• 1222
    3 yıldır her kadıköy maçı öncesi "fark olur, hezimet olur" minvalinde yazılar yazıp demeçler veren kişi. 3 yıldır da yenilmiyoruz hatta galibiyeti kaçırıyoruz. utanmadan hala benzer davranışlar göstermesini sadece totem yapmak olarak açıklayabilirim. hani için içini yer yenicez ulan diye düşünürsün de çevrendekilere "yok be abi yenecekler bizi" diye konuşursun totem için. ona benziyor.

    görüyorum ki transfere de el atmış "dany için maça gitmem" demiş. sormazlar mı geçen sene semih kaya için mi, emre çolak için mi yoksa engin baytar için mi maçlara gittin diye? maçlara gitmediysen kimlerin oynadığı takımın şampiyonluğuna sevindin diye? şampiyonluğa sevinmediysen ne diye galatasaraylıyım diye geziyorsun diye?

    vaktiyle kendisi için:

    "vakit kaybetmeden, düzenlenecek bir mail kampanyasıyla "galatasaray şampiyonlar ligi'nde sıfır çeker" başlıklı bir yazı kaleme almasını sağlamamız gereken köşe yazıcısı büyük galatasaraylı. ben hayatımda bu kadar totemkar başka bir adam görmedim. ama çok başarılı olduğu kesin. sözlük yazarlarını göreve çağırıyorum, önümüzdeki sezon* şampiyonlar ligi'nde grupları geçeceksek bunun bir ayağı da hıncal abimizdir."

    demiştim. ama kendi entryim diye referans veremiyorum. hem de 21. yüzyılda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın