resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3474
    basketbolda kısalarla oynamak moda ya..eskiden 3'e zor yazacağın adamlara şimdi içeriye top indiriyorsun, pota altında cirit atıyor herifler. tabiri caizse hoca da, imparator da, türkiye'nin gelmiş, geçmiş ve gelecek en büyük futbol aklı da futbolda kısalara döndü. çok değil bundan 4 sene önce, milli takımdaki iki stoperinin boy ortalaması nerden baksan 2 metreydi. bugün çok isteyerek aldırdığı dany'nin -kendisi futbolun kyle hines'idir- boyu 1.75 mi, emin değilim. diğer stoperler semih ve ujfa'yı da yazabiliriz buna. üçü de kısa sayılabilecek stoperler. gökhan zan'ı saymıyorum. çünkü onun da bu sezon sözleşmesi bitiyor olsa, ona da tıpkı servet gibi yol verirdi hoca.

    nasıl basketbolda salt pivotlar demode olmaya başladı, başlıyor. futbolda da fiziğiyle fark yaratan, yarma stoperlerin devri bitti. devir artık bu sağ beke benzeyen stoperlerin devri. imparator da benim adamlarım, eski prenslerim demeden milli takımda en çok forma verdiği iki ismi bir anda silebiliyor. cana diyorlar, savaşa gidersin.. bana orta saha lazım deyip, dakikasında yolluyor. selçuk inan sakatlanıyor, oraya engin'i çekip, ön stoper ceyhun'a gene forma vermiyor. mehmet topal'ı istemiyor. servet'i tribüne zor alıyor.

    bazı göt oğlanları çıkıp hala değişmez dese de imparator değişiyor, değiştiriyor. ve değiştirecek. ülkenin futbol tarihini değiştirdi. şimdi bir kez daha değiştirecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın