• 1639
    boşa bok atılan yönetimdir. buralar boşa dolmaktadır. tamam hataları vardır eleştirin ama gazı alan da dümdüz gitmesin yazıktır.

    bu adamlar melo dediğinde ortalıkta o ne bidon demeyen yoktu. fatih terim dendiğinde 2. döneminden dolayı az söven yoktu. ujfa konusunda 3ün 1ini aldık diyenleri de gördük. muslera'ya ilk zamanlar "aha amq bu ne" diyenleri de gördük. ilk maçlar çalkalanınca takım yine çıkan sesleri duyduk, okuduk. ama bu takım gerekeni yaptı öyle ya da böyle 2 kere şampiyon oldu. o yönetim ve teknik heyetin kurduğu takımla. oktak mahmuti konuna gelince bence boşa timsahlardayız başımızda kalacaktır, kalması sağlanacaktır. ha olmazsa eleştiririm kendimce ama itin götüne sokmam.

    eleştirin ama gaza gelip abartmayın. o adamlar da sizin, benim kadar ve belki bizlerden de çok galatasaray'ı düşünmektedirler. ünal aysal denen adam takım bence zordayken elini taşın altına koydu aynı şekilde fatih hoca da aynı şekilde ali dürüst de, adnan öztürk de. her türlü duruşuyla ben şimdiye kadar başkanımdan memnunum. adam sporundan kıstı, işinden kıstı açıklamaları var ve galatasaray için başkan oldu. bu takım için galatasaray için bazı şeylerden feragat etti. bu kadar bir oyuncu için eleştirmek yanlış bence kesinlikle. deli gibi isterim melo kalsın az önce arkadaşlarımla konuştuk en çok belki ben savundum kalsın diye, giderse alamazsak da acayip üzülürüm ama derim vardır bir bildikleri. fatih terim illa kalsın derse eminim kalması sağlanır. yok derse de gider. sizin patladı diye dalga geçtiğiniz aydın'ı o adam ne hale getirdi, aynı şekilde emre çolak'ı. engin baytar'a az mı salladınız zamanında psikopat diye sorarım sonra ne oldu?

    geçen sene bu zamandan başlayın sözlükte yazılanları okuyun saçmalıkları fark edin. sonra önümüzde ki sene bu zamanlar da dönün bunu okuyun aynı durumda olacaksınız.

    edit: illa ki fatih hoca'nın da yanlış tercihleri, yönetimin de vardır ben onları ilahlaştırmıyorum sadece az sakin olun diyorum, düşünüm yazın diyorum. mesela sercan ya da yiğit gayet yanlış denebilir ki ben onlardan da ümitliyim gerçi önümüzde ki sene en az aydın kadar bir atılım yapacaklarına inanıyorum.

    edit2: adnan öztürk'e şimdi dilenenler gidin başlığına ilk sayfayı okuyun bu son editim olur umarım. adnan öztürk'ü sevmediğim çıkmasın buradan. yönetimin geri kalanı gibi belki bazılarından biraz fazla sevdiğim isimdir.

    edit: imla.bomba transfer'e teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın