• 1638
    şike olayları karşısında tutuntukları aptalca tavırlar. melo'nun hala daha bonservisinin alınmaması. oktay mahmuti'nin durmundaki saçma belirsizlik...

    neymiş efendim başkanın acil işi çıkmış oktay hoca ile bugün imza atamamışlar (!) lan oğlum saf mı var karşınızda ? madem adamın böyle zırt-pırt işi çıkıcak ne işi var koskoca galatasaray'ın başında !!!

    senin en dişli , en ezeli rakibin şike yapmış. artık bunu tüm dünya biliyor ! kendi hocası ''radara biz yakalandık'' diye açıklama yapıyor. sen başkan olarka çıkmışsın '' kimsenin ceza almasını istemeyiz'' gibi bir cümle kuruyorsun. hani cümle hakkında yorum yapsam sözlükten uçurulurum ondan dolayı yazmıyorum. böyle bir şey var mı arkadaş. ulan bu seni her fırsatta yerden yere vuran , geçen sene senin emeğini çalan takım.

    galatasaray 10. olmuş 2010-2011 sezonunda... ee ? 2. olsaydık yine ''kimsenin ceza almasını istemeyiz , tüm takımlarımız avrupa'da yer alsın mı diyecektin'' !!! yer miydi ? nerde o zaman sizin galatasaraylı duruşun ? niye haksızlığın karşısında boyun eyiyorsunuz ? niye adam gibi herkesin bildiği şike olayında saçma sapan beyanatlar veriyorsunuz ? yemişim sizin centilmenliğinizi bu taraftar cemal nalga olaylarını unutmadı hala !

    oktay mahmuti meselesi çok sıcak ona değinmiyorum... yarın birgün imzalar atılabilir o yüzden susucam.

    melo konusuna gelince. senin geçen sene takımında 4 tane banko adam vardı. muslera-melo- elmander- selçuk... değişmez abi bunlar.. dünya değişir bu adamların ilk 11 deki yerleri değişmez. sen şimdi melo'yu hala almamakta diretiyorsun. taraftar seviyor. adam takımı seviyor. katkısı inanılmaz derecede fazla. türkiye liginde kariyerinin rekorlarını kırdı. havasını yakaladı sen adamın hevesini kırmak için ''cimrilik''ten kaçınmıyorsun.

    ben aranızda artık bir adnan öztürk'ü bilirim. adam gibi adamdır o. alayınız yalansınız artık gözümde , artık yeter !
App Store'dan indirin Google Play'den alın