• 1584
    "ama bizim yönetim de şunları aldı" demek yersizdir, o transferler yapılırken fatih hoca'nın neler çektiğini görmezlikten gelmek demektir bu.

    melo transferi yüzünden az kalsın "benden bu kadar" diyecekti fatih terim. istifa noktasına getirildi. selçuk transferini yönetim falan yapmadı, fatih terim ve hasan şaş'ın müthiş özverisi vardı. devamlı olarak selçuk'u ikna etmeye çalıştılar ve çabaları sonuç verdi. (parayı yönetim verdi falan demeyin nolur). eboue transferinde fatih terim'in ısrarcı tavrı etkili oldu. ben demiyorum abdürrahim albayrak diyor. "fatih hoca olmasaydı eboue'yi bu paraya alamazdık" diye.

    bir de genellikle "adnan polat yönetimi mi gelsin" şeklinde karşı eleştiriler geliyor, mevcut yönetimi eleştirince. yahu 107 yıllık galatasaray'ı adnan polat gibileriyle mi değerlendiriyorsunuz? o adam tarihimizde bir kara lekeydi. "beyaz"la karşılaştırmak yerine, "kara" olanı seçip ünal aysal'ı ve ekibini aklama çabası neden? napalım şükür mü edelim ünal aysal'a?

    bu arada şubat-mart ayında yazdığım için içim çok rahat. tekrarlayabilirim ki, 2011-2012 sezonu şampiyonluğu fatih terim ve o güzelim ekip sayesindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın