resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3467
    şu anda kağıt üstünde galatasaray teknik direktörü değil.

    allahaşkına kendinizi fatih terim yerine koyun. "4-5 sene toparlanamazlar artık" denilen bir takımın 2010-2011 sezonunda başına geçmiş, o takımı doğru takviyeler ve taktikle iki kere şampiyon yapmakla kalmamış, bir de üstüne o takıma şiir gibi top oynatmış. (iki defa da istifa noktasına getirilmiş, sanki sorun oymuş gibi)

    ve şimdi bu adama yeni sözleşme yapılmıyor. yapılır demeyin. yapılması lazımdı çoktan.

    tekrar yazıyorum, kendinizi fatih terim yerine koyun.

    ben onun yerine koyuyorum kendimi ve iyi ki galatasaray'da değilim diyorum. muhtemelen yönetimle bir akşam yemeğine çıkar, yüzlerine tükürüp takımdan ayrılırdım.

    lan fatih terim olum bu. sözleşme kağıdını önüne koyarsanız, o yazar ayrıntıları. öyle bir adam.

    fatih terim, galatasaray adına 2011-12 sezonunun, oktay mahmutiyle birlikte en önemli başrol oyuncusudur. ama bu iki isme reva görülen muameleye bakın.

    ayıptır lan, yazıklar olsun.

    edit: tff sitesindeki 2014 yazısı 1+1+1'den dolayı olmalı. hatırlayın, kap'a bildirim yapıldı "sözleşme uzatılması konusunda görüşmelere başlanmıştır" diye. sonrası meçhul. ne bir haber var resmi sitede, ne de kap'ta o görüşmelerin sonucu belli.

    edit2: evet, yılmaz vural olur yeni hoca bence de. yahu elbette fatih terim devam edecek ama basındaki çakallara komplo teorisi ürettirmek bile büyük bir ayıp. kap'a açıklam yolluyorsun, devamı yok. zaten yçnetimde bülent tulun diye birisi var, neden malzeme veriyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın