aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1864
    son günlerde gereksiz açıklamalar yapan, şampiyonluğu camianın burnundan getiren, yönetime muhalif taraftar grubudur.

    neymiş efendim mahkeme kapılarında adnan polatı destekleyecekmişiz. adamın bir suçu varsa çeksin cezasını umurumda bile olmaz, suçu yoksa zaten ceza almayacaktır. ben ne diye mahkeme kapılarına gidip suçlu olma ihtimali olan bir adamı destekleyeyim? ne diye orada terörist gibi polisle çatışmaya gireyim, biber gazı yiyeyim? ne farkım kalır fenerbahçe taraftarından o zaman? banane adnan polattan. ne hali varsa görsün. ne demek taraftarı mahkeme kapılarına çağırmak? ya adam sonunda suçlu çıkarsa? ben inanmıyorum ve ihtimal vermiyorum buna ama ya hakikaten galatasarayın 1 milyon dolarını zimmetine geçirdiği kararı verilirse? bu adamı destekleyen taraftar olurda adnan polat aleyhine bir karar çıkarsa galatasaraya zarar veren bu kişiyi desteklediği için hiç utanç duymayacakmı?

    çok yanlış yoldalar, çook.

    tt arenanın açılışında galatasaray taraftarı yerin dibine sokulmuş. ultraslanın tepkisi ;
    saldır galaaatasaraaayy

    bazı futbolcular hocasını kovdurur, takımı satar, buna rağmen utanmadan bir sonraki maça kaptan olarak çıkar. ultrsaslanın tepkisi;
    saldır galaaatasaraaayy

    şike olaylarında atı alan üsküdarı geçer, yasaları kendi istediği şekilde değiştirir, federasyonu değiştirir. ultraslanın tepkisi;
    saldır galaaatasaraaayy

    şimdi aynı oluşum çıkmış yiğit şardan, adnan polat bilmemne gibi haddine olmayan, detaylarına vakıf olmadıkları konular hakkında saçma sapan beyenatlar veriyorlar.

    transfer yapmadığı için başkanını yerin dibine sokan, öldükten sonra iyi adamdı beee diyen grupta aynı gruptur hatırlatmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın