resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2783
    galatasaraysözlük'e has bazı özellikler var, dışarda adı sanı duyulmayan adamlar burada fazla ilgi görür bazen, tam tersi çok beğenilen adamlar da sözlük genelinde adam yerine konmaz, bazı karakteristik duruşlarımız, tavırlarımız var ve ben buna alıştım. genelde ilk ateşleme ile başlıyor böyle şeyler. servet çetin konusunda 2010'da sami yen'deki ankaragücü yenilgisiyle, zaten kötü geçeceği belli olmuş sezonda bir anda tüm okları kendine çekmesinden sonra hiç yazasım gelmedi. rijkaard'ın gidişinin 1 numaralı sorumlusu ilan edildi anında. bunu da sezon başında, benim de doğru olarak bulduğum, 'bu sezon rijkkard ve bizim için son şans' açıklamasına bağlıyorum. nitekim dediği gibi oldu, iki tarafın da galatasaray kariyeri o günden sonra bitti, servet 2 yıldır yatıyor sadece ve resmi olarak ayrılmasına da 1 hafta kaldı.

    geldiği ilk günden beri hiç bir zaman tribünlere oynamadı, maçlardan önce ismi haykırılıp tribüne çağrıldığında sadece alkışlayarak karşlık verdi, bu takım hayallerimin takımı, bu taraftara canımı vererim diye bir çıkışı olmadı, fener'deyken de olmuyordu. adamın karakteri bu, iş olarak gördü bizi ve işini yapmaya çalıştı. ilk 2 yıl da gayet yerinde yaptı o işini, şampiyon kadronun önemli adamlarından oldu. bok atmanın lüzumu yok, o dönem harika bir form tuttu ve stoper olarak ihtiyaçlarımızı karşıladı. maç sattı olayı sözlükte büyüyen bir olay, ben de tek akıllının sözlükteki yazarlar olduğunu sanmıyorum, çokça antrenör geldi o günden sonra, çokça yönetici geldi geçti. kimse böyle bir olayı görmedi, anlamadı ve biz gördük öyle mi? böyle bir iş yapan adama hala galatasaray kulübünde ekmek yediriyorlar bir şekilde öyle mi? cidden inanıyorsunuz buna? kaldı ki o günden sonra hiç bir stadta bir yerde tepki gördüğünü de hatırlamıyorum, her şey eskisi gibiydi galatasaray tribünlerinde, bu olay sadece sözlük özelinde kaldı.

    servet formsuzken hiç çekilmeyecek tarzda bir stoper, semih kaya'nın yaptığı çıkıştan sonra da unutulması gayet doğaldı, kendi moral motivasyonu da suratından belli zaten, gidiyor. oyunculuğunu, karakterini beğenmeyebilirsiniz, ama olur olmaz ithamlar ortaya atıp sonra kendiniz de inanınca hoş olmuyor. ben ilk 2 yılında verdiği katkılardan dolayı memnunum, bu yıl da gördüğü kırmızı kart ile semih kaya'ya bir şekilde fırsat verdiği için mutluyum ve kesinlikle yokluğunu aramıyorum. sezon başında semih kaya'nın planlarımız içinde yer aldığına inanmıyorum çünkü, tamamen sürpriz bir kazanç oldu bize, ujfa'nın yanında gökhan-servet stoper rotasyonumuz olsa şampiyonluk zora girerdi. o yüzden galatasaray'da futbol olarak miladını doldurmuş olan servet çetin'e hayatında başarılar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın