resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3445
    hepimiz artık çok iyi biliyoruz ki futbol yönetimi eskisi gibi romantik olmamayı gerektiyor. sadece üçlü çektirdiği için, bileklerini kessen sarı kırmızı akacak sabri'ye tahammülümüzün kalmaması, geçtiğimiz sezon defansımızı maestro gibi yöneten ujfalusi'nin gerekiyorsa genç alternatifiyle değiştirilmesi gerekti, hepimizin sevgilisi olan melo'nun önümüzdeki sezon takım içi dengeleri bozması riskiyle alacağı ücrette indirime gitmesi gerektiği bir çoğumuz tarafından rahatlıkla söylenebiliyor.
    devir artık ne hayrettin'lerin, muhammet'lerin, bülent'lerin devri değil ne yazık ki. devir güçlü olanın ilerleyeceği, duygusallığa kapılanların bir anda tepetaklak olacağı, endüstrinin futbolu esir aldığı devir.
    bu bağlamda; senin eğer ülke futbolunu götleriyle yöneten şaklabanlar arasında bir tane bile adamın yoksa. ülkenin başbakanı, spor bakanı, tahkimi, etik kurulu, basını; onur ve haysiyeti değil, parayı savunuyorlarsa bundan sonra oyunu kuralına göre oynamanın zamanı gelmiştir.
    sizce şampiyonluğumuzun ardından basına düzenlenen yemekler sadece birlik beraberlik olgusu yüzünden mi veriliyor? ya da galatasaraylılığından kimsenin şüphesi olmayan ama yönetim becerisi tartışılan abdürrahim albayrak neden kulübün mert, cömert, uzlaşmacı yüzü olarak görev yapıyor? hepsinin bu düzende bir rolü var.

    çok konuştum, konuyu fatih terim'e bağlayayım.

    mevcut durumda beşiktaş'ın düşmanlığı ne bize ne beşiktaş'a değil, fenerbahçe'ye yarar. sen eğer politik açıdan güçlenmek istiyorsan beşiktaş'ı yanına alman şart. her sey bir yana fatih hoca'nın bu soylemi yagmasan da gurle çıkışı olabilir. biz sadece sahada olanlara göre değerlendirme yaparsak büyük resmi kaçırmamıza yol acar diye düşünüyorum. bugun antigalatasaray'lı medyaya bakın; hepsi neden fatih terim'in imparator olduğunu yazıyor.

    bir de bu açıdan baksak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın