resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3441
    demecini okuyunca once ne yalan soyleyeyim okuduklarim hosuma gitmedi. icimde biriken kin hak vermedi hocama, sonra mantik suzgecimden kolayca gecti imparatorun soyledikleri. girizgahta belirtmemde yarar var futbol buradaki her renktasim gibi hayatimda onemli bir yer isgal ediyor, takimimin aldigi sonuclar bazen gunumun nasil gececegini belirliyor, bazen de nefret duygularina kapilmadan edemiyorum rakiplerin taraftarlariyla bir incir cekirdegini doldurmayacak mevzular uzerine tartisirken. sonrasinda galatasarayliligim aydinlatiyor zifir kara duygularimi.

    kisasa kisas mantigiyla hareket etmeye devam etmenin nefreti, kini ve tahammulsuzlugu cig gibi buyuttugu asikar. yillar once ilk kez maca gittigimde benden yasca cok buyuk insanlarin uzerimize kaldirim taslari firlattigina sahit olmustum, nedense cok basit, sen kirmizilari tutuyorsun ben mavileri. allah muhafaza bir futbol maci yuzunden insanlar karsilarindakileri sakat birakmayi hatta oldurmeyi goze alabiliyorlar. cocugunu maca gonderip rahat uyuyabilen ebeveyn var midir acaba.

    ben acikcasi bunun boyle devam etmesinin gelecek nesillerde cok daha buyuk facialara yol acmasindan korkuyorum. "die for you" taraftarliginin ne futbola ne de desteklenen takima faydasi oldu bugune kadar. futbol taraflarindaki degisim bana 90 lardaki yugoslav futbolunu animsatiyor sonumuz benzemesin. arkan yonetimindeki kizil yildizlilar bir ordu misali kelle avciligina baslamislardi soz meclisten disari su anda gozlemlediklerim korkarim ki benzer olaylara gebe.

    simdi dusununce besiktas gelse ali sami yen de oynasa ne olur, ali sami yen ali sami yenliginden ne kaybeder bu soruya benim verebilecegim tutarli bir cevap yok. besiktas taraftari tribunden besiktasi bir sezon izlese ne olur(verecekleri her turlu zarar tazmin edilmek kaydiyla). bazi seyler neden bu kadar zor ben anlayamiyorum. bu sezon derbilere rakip taraftar alinmamasi bile nerelere geldigimizi gosteriyor. kin ve nefret arttikca takimlarin gelirleri buyumekte, nefret, taraftar gruplari ve madrabaz yoneticiler ucgeninde futbol kirlenmekte ve ne yazik ki olan gencecik insanlarin hayatlarina, ailelerine olmakta. futbolda kisasa kisas kuyruk acisi olanlarin huneridir, allaha sukur galatasarayimizin oyle bir acisi yok, galatasaray bir his takimidir, hem de sadece guzel hislerin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın