• 3
    tüm hızıyla devam etmektedir;

    lincoln'ün bittiği an ( arda turan'da yok ya birkaç maç ne kadar saldırırsak kardır )

    brezilyalı futbolcunun maç bitiminde soyunma odasına fenerbahçe formasıyla girmesi, takım arkadaşlarını çılgına çevirdi. içeride büyük gerginlik meydana geldi.

    sahada yaşanan gerginlik, lincoln yüzünden az daha soyunma odalarına da sıçrıyordu!.. kavga çıktığı sırada uzak bir köşede roberto carlos’la ‘durum değerlendirmesi’ yapan brezilyalı futbolcu, vatandaşıyla forma değiştirmişti.

    işte lincoln’ün soyunma odasına üzerinde fenerbahçe formasıyla girmesi, takım arkadaşlarını tam anlamıyla çılgına çevirdi. lincoln’e tepki gösteren yerli futbolcular, sambacı’dan hemen o formayı çantasına koymasını istedi ve "çıkar o fenerbahçe formasını yoksa dayağı yersin" dedi. tecrübeli oyuncunun bir ara fenerbahçe’nin soyunma odasına gittiği de, bilinen bir başka iddia. ( somut hiçbirşey yok iddia zaten mahalle dedikodusu resmen )

    yönetim biletini kesiyor... ( yukarıda yolu yapılan olayın sadedine geldiiiik! )

    bu arada, karşılaşmaya 58. dakikada dahil olup, kendisinden çok şey beklenirken hiçbir varlık gösteremeyen lincoln’ün, yönetimin gözünden de tamamen düştüğü öğrenildi. geçen hafta idarecilerin karşı çıkmasına rağmen ülkesine gittiği için 104 bin euro cezaya çarptırılan sambacı’nın biletinin kesildiği, sezon sonunda gönderilmesinin düşünüldüğü belirlendi. ( "belirlenmiş" vay be habere bak, siz de haberciyseniz artık yazıklar olsun öyle basına )
App Store'dan indirin Google Play'den alın