• 76
    öncelikle gecen sezon yapilan transferlerin %90'inda basari saglamis bir yönetim ve teknik ekip varken, bu sezon gönul rahatligiyla takip edecegim transfer dönemidir. corbada tuzumuz olsun diyerek ve affiniza siginarak ben de göruslerimi yazayim.

    yabanci sinirlamasini hepimiz biliyoruz. ancak sampiyonlar ligi'nde böyle bir sinir yok, dolayisiyla takimda en az 8-9 yabanci olmasi gerekir.

    seneye takimda kalacagini dusundugum yabanci futbolcular; muslera, ujfalusi, melo, elmander, eboue ve culio'dur. baros, pino, stancu ve riera takimdan gönderilecektir. bu tabloya göre en az iki yabanci daha alabiliriz. bunlardan biri kesinlikle drogba stilinde forvet olmali. diger yabanci hakkimizi her iki kanatta da oynayabilen, yeri geldiginde forveti yedekleyecek clint dempsey tarzinda bir futbolcudan yana kullanmaliyiz.

    gelelim yerlilere,

    hamit altintop bu dönem kesinlikle takima katmamiz gereken futbolcudur. kendisi ile hem orta sahayi, hem sag kanadi, hem de sag beki kurtarmis oluruz. en az bir yerli forvet alinmali ki, su an alinabilecek en iyi forvet burak yilmaz'dir. o olmaz ise, umut bulutveya mevlut erdinc dusunulebilir.

    sol kanat icin dusundugum yerli isimler, ozan ipek ve gökhan töre. bu ikisinden biri mutlaka alinmalidir.

    ujfalusi'nin yasi itibariyle takimda son senesi oldugunu dusundugum icin, defansa mutlak suretle ömer toprak veya serdar aziz alinmalidir. hatta gözumuzu karartip sol beke christian fuchs bile monte edilmeli. yeri geldiginde elmander de yedek beklemelidir.

    bu sonuca göre kadro fantazi olarak su sekilde kurulabilir,

    turkiye ligi icin;

    muslera
    eboue - ömer - semih - fuchs
    hamit - selcuk - melo - dempsey
    burak-elmander

    yedek: ujfalusi-ufuk-guidetti-töre-engin-hakan

    culio-emre-necati-zan dönusumlu.

    sampiyonlar ligi;

    muslera
    eboue- ujfa- ömer- fuchs
    hamit- selcuk- melo- dempsey
    guidetti- elmander

    yedekler: semih-burak-hakan-engin-töre-ufuk.

    bu sekilde her kulvarda hedefine rahat gidecek, yedekleri,aslari ve herseyiyle basarili olacak bir kadro olusturabiliriz. baslarinda fatih terim ile bilegi bukulmez bir takim oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın