• 58
    kaleci: muslera tartışmasız buranın sahibi.
    yedek olarak ufuk ceylan bu sezon oynadığı maçlarda gelişme göstermiş gözüküyordu yani kalede hiçbir sorun yok.

    sol bek: hakan balta bence hem türkiye'de oynayan hem de türk olarak en iyi sol bek. bir kere futbolu aklıyla oynuyor ki bu çok önemli bir özellik. zaten sol bek dünya futbolunda az bulunan bir mevkii olduğu için hakan'ı yeterli buluyorum. ha yabancı sınırsız olur o zaman bakarız sol bek ama 6 yabancıda sol bek hakan baltadır.

    yedek olarak o bölgede çağlar birinci var fakat sakatlık konusunda adeta gökhan zan'ı aratmaktadır, sakat olmadığı maçlarda da pek bir oyun ortaya koyamamıştır. bize yedek sol bek lazım, riera diyenleriniz olacak olmaz diyorum yaptığı katkıya aldığı yıllık ücret çok çok fazla. kısaca türk, hakan balta'yla kapışacak bir sol bek lazım.

    hasan ali kaldırım adı geçiyor, evet şuan göz önünde bulunan bir oyuncu ve bana göre gelişmeye açık fakat kayseri yönetimiyle ilişkilerimiz göz önüne alındığında bu transfer çıkmaza girer diyorum.

    sağ bek: eboue yine tartışmasız bu bölgenin sahibi. fakat bu sene yine afrika kupası olduğu için ondan bir süre mahrum kalacağız.

    onun yerine sabri ve serkan kurtuluş var, serkan'ın çok yetersiz olduğunu ve gönderileceğini düşünüyorum. sabri'nin son iki senedir formsuzluğu da kafalarda soru işareti bırakıyor.

    ben buraya eğer transfer olursa hamit'in çok iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın hamit'i eboue'nin yedeği olarak değil, hamit'i takımın jokeri olarak düşünüyorum. sağ bek, sağ iç, 4-4-2 sağ kanat.

    tabi ujfa reyiz'de bu bölgede bir alternatif olarak düşünülebilir.

    stoperler: burada benim bankom semih kaya, ilk senesinde bile gösterdiği muhteşem performans beni kendisine hayran bıraktı. özellikle kafa toplarına çıkışı gerçekten mükemmel.

    ujfa'yı ben sağ bek ve stoper'e alternatif olarak düşünüyorum.

    bu bölgeye çok iyi bir yabancı stoper takviyesi yapmalıyız, bunun yanında serdar aziz'de olursa tadından yenmez.

    orta saha: melo kalırsa bu takımın tartışmasız ikilisi selçuk-melo'dur zaten. yani kesinlikle melo'nun alınması lazım.

    yedek çok fazla oyuncu var fakat yine de yeterli düzeyde görünmüyorlar buraya da bir transfer gerekebilir.

    sol açık: emre çolak, riera. riera'nın gönderilmesi gerek, evet seviyorum sempatik falan ama fiyat performans açısından tam bir fiyasko. emre'nin gerçek bölgesi burası olmamasına rağmen bol bol çabaladı fakat vasat'ı aşamadı.

    sol açık için kesenin ağzını açmamız lazım diyorum kısaca.

    sağ açık: engin oynadı bu sezon genel olarak, mücadelesiyle herkese ders verdi gerçekten. fakat son maçlarda hücum etkinliği pek bir azalmaya başlamıştı biraz daha sezon başına dönmesi lazım. :)
    tam yardıracak sol açık bulabilirsek engin bu bölgeyi bir ölçüde tolera edebilir fakat yine de bir sağ açık lazım diyorum. çünkü bu takım geçen sene kanatsız oynadı, bir de kanatları olduğunda düşünün. :)

    kazım dönebilir alternatif olarak.

    forvet: geldik en mühim bölgeye ikili forvette elmander banko zaten.

    geriye baros, necati, mehmet batdal ve sercan kalıyor.

    mehmet ve sercan çok çok yüksek ihtimal, baros da büyük ihtimal gideceğine göre bu bölgede tek alternatif necati kalıyor.

    yani en az 2 transfer lazım bu bölgeye.

    burak yılmaz dedikoduları dönüyor, hatta bazıları dileniyor burak yılmaz'a. evet uygun bir fiyata gelirse faydalı olacağını düşünüyorum fakat elmander-burak ikili olmaz diyorum. bize bir tane iş bitirici adam lazım girdiğini atacak.

    elmander-x tamam.
    burak-x tamam.
    ama elmander-burak olmaz çünkü ikisi de tam iş bitirici oyuncu değil.

    buraya artık keseyi gerekirse komple verip çok iyi bir gölcü almamız gerekiyor.

    alternatif olarak antep'ten muhammet demir düşünülebilir hem türk hem de çok fırsatçı bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın