• 26
    totem yapıp maç izlememe durumu, benim için fenerbahçe'nin diğer takımlarla oynadığı maçlar için geçerlidir. birkaç kez, tam skora bakmak için açtığım sırada gol atmalarına denk geldiğim için, artık skora dahi bakamıyorum! sadece internetten skor takip ediyorum ki bu durumun da bize uğurlu geldiğini farkettim ve özellikle bazı maçlarda, internetin başına oturup, başka işlerle uğraşırken alttaki canlı skor görüntüsünü sürekli "refresh" yapmak ve sonucunda fenerbahçe'nin puan kaybettiğini görmek çok eğlenceli oluyor!

    e tabii maç, galatasaray-fenerbahçe maçı olunca durum biraz değişiyor. bu maçalarla ilgili totemim, maç izlememe değil de, "rakibin ataklarında gözlerini kapamak" şeklinde gerçekleşiyor! nitekim 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı'nda da, geriye hiçbir pişmanlık ve vicdan azabı bırakmamak adına uyguladığım totemdir.

    ayrıca, çok yakın bir arkadaşımın da 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı'nı izlemeyerek yaptığı totemi, "o an" isimli videodaki kahramanlar kadar çile doludur. çilesine son verilen an ise, benim hıçkırıklarla ağlarken kendisini arayıp "bitttiiiiiiiiiiiii bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" diye böğürmemdir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın