• 1558
    2011 -2012 sezonu şampiyonluk kupası sonrası yapacakları konusunda değerlendirilmesi gereken yönetimdir.

    galatasaray yönetiminin acil olarak yapması gerekenler;

    1. tff yönetimi adil değildir. tff delege sistemi ve mevzuatı da adil değildir. zengin baronların delege olması türk futboluna 10 yıl kaybettirmiş rezillik tavan tapmıştır. tff sistemi ve mevzuatının adil şekilde değiştirilmesi gereklidir. tff başkanı liyakatle seçilmelidir. iş adamı olmak hatta bir kulüp başkanı olmak tff başkanlığı veya yönetime girmek için yeterli referans olamaz. bu konuda hamle yapılmaz ise rezillik daha da büyüyecektir. mevcut tff kesinlikle türk futbolunu batıracaktır.

    2. fatih terim ve ekibi ilk yılında çok başarılı bir takım ruhu yakaladılar. ancak yedek kulübemizin hali maalesef yerlerde. kadro yeterli şeklinde bir algıya girmek büyük hata olur. takımın ne golcüsü var nede kanatları. özellikle avrupa'da yaşayan türk oyuncular ile kadroya takviye yapılmalıdır.

    3. galatasaray'ın şampiyonlar ligi şampiyonu olması ana hedeftir. bu hedef için pahalı değil faydalı oyuncular parasına bakılmaksızın !!! alınmalıdır. en güzel örneği selçuk inan'dır.

    4. kulübün giderleri ve borçları bulunmaktadır. yönetim düzenli gelir getirecek yeni yatırımları galatasaray'a kazandırmalıdır.

    galatasaray yönetimi sürekli ve kararlı, gece gündüz çalışmalı ve efsane yönetim olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın