• 315
    evveeeet galatasaray ile ilk sezonumuzu şampiyon olarak bitirdik. trabzon ile play off ta kıyasıya bir yarış içindeydik ve ligi kazandık. türkiye kupasında ise tff'nin saçmalıkları bir kere daha peşimizi bırakmadı.* sezon bitmiş kupa finali ertelendi ve ertelenen tarihte milli oyuncularım euro 2012 kadrosuna davet edildi. sezon boyunca hiç oynatmadığım adamlar 11 başladı mecburiyetten iyi direndik ama finalde antep'e kaybettik. ama süper kupa'da intikam alındı dostlar rahat olun.

    geçen sene şampiyonlukta pay sahibi olan ameobi'nin yüzüne bakmaz oldum nokta transfer yapacaz diye. kadroyu ait fana, ighalo, cavegol, bentley gibi bonservisi elinde olan adamlarla güçlendirdim. melo'yu alamayınca mehmet topal'ı yuvaya döndürdük. ait fana sol kanatta müthiş katkı veriyor. ama elmander'in yanı yine sıkıntı. cavenaghi beklediğimden çok uzakta performans sergiliyor. 1 yıllık kontrat yaptım böyle devam ederse elim gitmeyecek sözleşme uzatma tuşuna.

    ligde bu sene inanılmaz çekişme var. selçuk önderliğinde ilerliyoruz. geçen sene ligde 8 gol 25 asist* yapmıştı. bu sene 10 lig maçında 1 gol 9 asist yaptı. çempiyıns ligde çok zor kura çektik. barca, milan ve kopenhag geldi. barca'ya 4-1 yenildik camp nou'da. milan'la arena'da 2.dk'da 10 kişi kalmalarına rağmen son dk golüyle beraberliği kurtardık ama parken stadından 2-1lik müthiş bir zaferle ayrıldık. içerde de kazandık. barca, milan'ı 2.maçtada yense de şu an 2.olmamıza rağmen üst tur imkansız gibi. uefa'ya kalıcaz 1 tur geçsek kafi şu an için. lig play off'ta çözülür kupa mühim değil zaten.

    thebeastlorikcana evinden bildirdi iyi geceler..

    not: oyunun 2.senesindeyim bütün potansiyelli yıldızlar alınmıştır gerçi ama her türlü tavsiyeye açığım. şimdiden saolun.(u: (:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın