resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3317
    kendisini eleştirenlerin oturup ağlaması gerektiğini düşünüyorum .

    fatih terim bu takıma sayısız başarılar yakalatmıştır. geçmişe takılmamak gerek doğru ama 4 sene üstüste şampiyonluk , uefa kupası ve bana göre süper kupa'nın mimarı kim ? imparator .

    - 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçında 6 - 0 'ın intikamını almaya çalışmış deniyor . şaka mı yapıyorsunuz ? fatih terim öyle intikam almaz . bir maçta 6 gol atarak intikam almaz . her maç mükemmel oynayarak , döve döve 1 - 0, 2-0, 3-0 işte neyse 10 kez kazanmayı dener. intikammış . derbi tarihinin görüp görebileceği en baskılı maçta rakibimize talihsiz bir biçimde kaybetmemize rağmen bunları söyleyenlere yazık.

    - takımın 1 sezonda bütün çehresini değiştiren adam da kendisi . florya'da yapılanları görüyoruz. her şey yenileniyor geliştiriliyor. ruh kazanıyor, gençler kazanıyor florya. ama sen bir maçı kaybedince kıçın başın oynarsa sürekli başarıyı bulamazsın tabii ve bu takımda en ufak bir motivasyon ve uyum sorunu yaşanmadı bu da cabası.

    - fatih terim şampiyonluk gitti demiş sözde. fatih terim'i euro 2008'de de gördük . şampiyonluğu almamız için 5 - 0 kazanmamız gerekse gene kanının son damlasına kadar savaşır ki . 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçında da göreceğiz zaten bunu .

    - takımdan şu dönemde ayrı kalması kötüdür ama ceza kalkarsa müthiş olur. kalkmazsa da imparator bir şekilde koordine eder o da onun en iyi yaptığı iş .

    bu sefer sorun sende galatasaray taraftarı ! kadıköy deplasmanı korkusu yüreğinizin içinde olup da " koyacağıııız " diye bağırmayın !

    bu sefer sıra sende aslan gibi savaş galatasaray taraftarı !
App Store'dan indirin Google Play'den alın