resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3296
    2011-2012 normal sezonunu lider bitirdik.

    ancak,

    - forvet ihtiyacımız net iken, fatih terim'in ısrarıyla arnavut sol açık oyuncusunun (adını hatırlayamadım) peşinden aylarca koştuk
    - büyük faydası olan necati ateş transferi son dakikada mecburiyetten oldu
    - kazım kazım gitmişken, sadece yiğit gökoğlan alındı ve faydalı olamadı (gerçi fatih terim adam ederdi ama...)
    - kurtarıcı olarak oyuna giren adam aydın yılmaz. oldu ha olacak...
    - ceyhun nerede sahi? kadro yönetimi ? emre çolak ve semih kaya oynuyor ya bu yeter. bi mertkan vardı di mi !!! gerçi yiğit gökoğlan alındı onun yerine. ikisi de yok şimdi.
    - melo - riera kavgasındaki tutumuyla iletişim ödülüne aday gösterildi ama hocam devir sevimlilik devri değil. kol kırılacak ama yen içinde kalacaktı ya da ikisini de ilk uçakta gönderecektin. ama normal sezonun birincisiydik di mi...
    - peki tt arena'da trabzonspor beraberliği sonrasındaki o hali neydi terim'in? verdiği mesaj: şampiyonluk gitti, bu saatten sonra yemişim pfdk'yı, tff'yi. bu mesaj oyuncuların ve taraftarların kafasını hiç karıştırmaz hocam merak etme. tam liderlik örneği.
    - pfdk 3 maç ceza. (bkz: #947670)
    - süper süper süper en süper final kadıköy'de. olası bir fenerbahçe şampiyonluğunda ne iyi oyun kalır ne mücadele... ne kaybetse de zevk veren takım... hatta ne de 6- 0. hatırlanacak tek şey kabus gibi bir sezonda fenerbahçe'nin yazdığı efsane.

    bu yazılanlar skor ile ilgili de değil ayrıca...
    (bkz: #854414)
    (bkz: #854273)
App Store'dan indirin Google Play'den alın