resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3290
    2011-2012 yılında süper finale kadar başta hıncal uluç olmak üzere bazı yazarlar cesareti yok diye kendisini eleştirdiler. fatih terim süper final öncesi bazı maçlarda takım öndeyken yorulan oyuncuları çıkarıp yerlerine defansif özellikleri olan bazı oyuncuları sahaya sürmüştür, ancak bu maçların sayısı kanımca en fazla 3 veya 4 olmuştur.

    süper finalde ise başta galatasaray taraftarı olmak üzere bir çok yazar (sözlük yazarları dahil) 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı'nda skor 1-1 olduktan sonra bu kez takımın saldıran oyun tarzını şiddetli eleştirdiler ve halen eleştirmekteler. bu iddia neredeyse bir şehir efsanesi olmaya doğru gitmektedir. 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı'nda galatasaray takımı harika bir oyun sergilemiş, doğru plan ile maça çıkarak rakibe ilerde basmıştı. doğrusu buydu ve gerekli pozisyonları bulduk. şanssız 2 gol yedik sayısız gol kaçırdık. o maç 5-1 bitse idi skor taraftarı olan denyolar tapınmaya başlayacaklardı. *

    hocam ve takımımla gurur duyuyorum. yönetimi ise çok yavaş bulmaktayım.

    fatih terim elde balta bekleyen bazı yazarları, bazı sahte galatasaray taraftarını ve bazı elit sözlük yazarlarını adam edemeyebilir. çünkü bunlar skor taraftarıdır.

    genç emre ve semih. bu ikiliden özellikle emre için seneye zor filan denmekte. bu genç çocuklar büyük topçu adayı oldular. ikisi de kadroda düşünülmeyen adamlardı ve her ikisi de çok iyi maçlar çıkardılar. şimdi ise bir sürü soru işareti. evet skor taraftarlığı öyle salakça bir şeydir ki inançsızlığı, güvensizliği ve yarattıkları salak şehir efsanaleri bize zarar vermekte. aşk başka bir şey. evladınızın bazı hatalarını söyler bazılarını görmezden gelirsiniz. ama aşk her daim devam eder.

    fatih terim varsa yeşermeyen çiçek orman olacaktır. daha önce yaptı bu gerzekler yalan ve çakma şehir efsaneleri yaratmasalar gene yapacak.

    fatih hoca; emre çolak gibi rüzgarda devrilen bir çocuğu 140 iq ile oynayan bir beyine çevirmiştir. evet beğenmediğiniz emre çolak yeşil sahalarda gördüğüm en zeki adam. bunu anlamak için lütfen asy'ne gelin nasıl boşa kaçtığını bir görün, şutlarından biri gol olsa (ki oldu gene olacak) yer gök inleyecek biraz sabır. evet paslarında son 4,5 maçta sorun var ancak bunlar olur. hakan şükür'ün 20 maçlık serilerini hatırlayın.

    fatih hocamızın elde balta bekleyen skor taraftarlarına verdiği dersler ise aşağıda; *
    a. hakem faciaları yaşadı hakemlere değil oyuncularına ayar verdi,
    b. milli maç sonrası puan kayıpları hastalığını yendi,
    c. şikecilerin puan kaybettiği hafta puan kaybetmezse ölecek hastalığını gömdü,
    d. emre ve semih'i ilk 11'e koydu,
    e. sarı kart temizleme işini etik bulmadığından yapmadı,
    f. melo gibi yılın bidonu denen adamı hayatın topunu oynatmakta,
    g. engin baytar gibi bir adamdan verim aldı,
    h. toplama takım ile 3 rakibine toplamda 50 puan fark koydu,
    i. 3 büyük rakibi ile an itibariyle 11 maç yaptı 5 galibiyet 5 beraberlik 1 yenilgi aldı. takımın derbi kazanamama hastalığını tedavi etti. yenildiği tek maç tamamen şans işi idi. şimdi skor taraftarı işte sana skor. buda mı gol değil amk.

    fatih terim'e bok atan renkdaşım kusura bakma ama akrep gibisin. hataları var mı? var. kendisi de kabul etmekte. en ufak hatasında zortlayıp aşkını boğma.
    sabret, destek ver.

    edit; imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın