• 63
    kadıköyde o kupa kalkacak başka çaresi yok.!

    şampiyonluğa inanmayan bizden değildir.

    sen galatasaray'sın

    dünya ya adını futbol ile duyurmuş,dünyanın sıralama da 1 numaralı takımı olmuş,türk olmayan insanların sempatisini kazanmış,türk olmayan takımların korkulu rüyası olmuş bir takımsın.adını şike ile duyurmamış bir takımsın.

    sen avrupanın en iyi iki kupasından birini *kupasını namağlup alıyorsan, finalde zamanın en baba takımını eliyorsan,bu şikecileri orada yenip*eze eze aferdersiniz s*ke - s*ke o kupayı orada kaldıracaksın? o 55 bin eziği orada ağlatacaksın ki biz temiziz diye sağda solda böbürlenmeyecek.işte ben o zaman rahat nefes alıp kutsal formamı giyip kadıköyün ortasında gezerim.o ezikleri sokağa dahi çıkartamayacaksın ki sesleri kesilecek susacak.aksi taktirde onları susturamazsın.

    biz final takımıyız.biz arsenal i finalde elemiş takımız, süper kupa finalinde real i devirmiş takımız.kim oluyor bu ezikler bize engel olacak.

    tff ye inat,pfdk inat,yayıncı kuruluşa inat,yalaka medyaya inat,eziklerin düşmesini istemeyen hükümete inat bu takımı orada yeneceksin başka çaren yok arkadaş.

    vakti zamanında ne dedi fatih hocam;

    rapid maçı ile başladık,size hep birşeyler söyledik..dedik ki arkadaş biz bu işin sonuna kadar gideriz ,gidersiniz.!allaha şüküler olsun ki aslan gibi periyot çizdiniz,aslan gibi top oynadınız

    bugün 17.avrupa maçına çıkıyoruz ve bunun adı da final.

    yine olsun kazanacaksınız,kazanmak için uğraşacaksınız.ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz ve hep öyle kalacaksınız.

    allah yardımcınız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın