resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3275
    -geçen sezonu sekizinci bitirmiş, her yönden dağılmış bir takım aldı.

    -11, 12 transfer yapmasına rağmen ağzından bir kere adaptasyon, ıvır zıvır diye bir kelime çıkmadı. takımı sezonun 10. haftasında çıkıp sanki 10 yıldır birlliktelermiş gibi topunu oynadı.

    -bu 11, 12 isme herhalde bir sow'un parası kadar bonservis ücreti verdirtmedi. sürekli galatasaray dedi, galatasaray'ın menfaatleri dedi.

    -transferlerde %80 oranında isabet sağladı ki bu dünyanın hiçbir yerinde olmaz.

    -altyapıdan iki oyuncu çıkardı. bu isimlerin biri geçen sezon ilk yarı kartalspor'da 3 maç dahi oynamamıştı. birisine de hepimiz olmaz diyorduk. ki bunun daha aydın yılmaz'ı, hakan balta'sı filan var.

    -derbilerde mağlubiyetlere alışmış bir taraftarı uzun yıllar sonra yeniden güldürdü.

    -selçuk inan'ın yeteneklerinin üzerine gidip, efsane bir sezon geçirmesini sağladı. melo'yu bambaşka bir kimliğe büründürdü. toplasan belki de kariyerlerinde 20 golü olmayan bu ikiliden 25-30 gol ve bir o kadar da asist çıkardı.

    -oynattığı güzel futbolla en azılı fenerbahçeli'nin bile takdirini kazandı.

    hani şampiyon olmasına olacak da, olur da olmazsa tekrardan neler yaptığının şöyle bir kısaca anlatayım istedim. cumartesi günü kadıköy'den başı dik ayrılacak. ama başı önde ayrılsa da farketmez. sadece bu ligdeki teknik direktörlerden değil, diğer tüm liglerdeki teknik direktörlerden başarılıdır imparator bu sezon için. buna jose mourinho, frank de boer, mancini hepsi dahil..
App Store'dan indirin Google Play'den alın