• 1
    sayın üyeler,

    türk sporunun öncüsü ve batıya açılan kapısıdır galatasaray.

    galatasaray yapılamayanları yapmış, bir çok örnek sporcu yetiştirmiş, tarihi başarılar elde etmiştir. ancak mektubumun konusu hızla değişen türkiye ve dünya ve galatasaray'ın değişen türkiye ve dünya'ya uyumudur. yıllardır giderlerin gelirlerlerden fazla olması sebebiyle galatasaray kulübü ciddi bir borç yükünü sırtında taşımaktadır. 700'e yakın sporcu 15 yönetici maaşlı idareciler. yüzlerce sorun, süreklilik ve kararlılıkla dünya'yı yakalamaktan geri kalmak.

    önerileriminin başlıkları şu şekildedir;

    1. galatasaray kimsenin babasının çiftliği değildir. dünya'dan geri bırakan tüzük acilen galatasaray'ı zirve yaptıracak şekilde değiştirilmelidir. 100.000 yeni üye ve 300.000.000 usd yeni üye geliri ile tüm borçlar kapatılmalıdır.

    2. şike ve teşvik konusunda galatasaray'ın şikeciler sebebiyle avrupa'ya gidememesi ve/veya galatasaray'ın ceza alması ve/veya galatasaray ceza almasa dahi başta bursaspor olmak üzere diğer rakiplerin haklarının yenmesi diğer rakipler lehine gerekli kararların alınmayarak haksız rekabet ortamının yaratılması gibi olasılıklar gerçekleşir ise galatasaray takımı ligden çekilmelidir. bunun için kongre yönetime yetki ve görev vermelidir. kongre bu konu ile ilgili çok ivedi olağanüstü olarak toplanmalıdır.

    saygılarımla,

    bir galatasaray taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın