resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3095
    şu anki durumun tek ve gerçek sorumlusu kendisi değil, şakiri'yi almak isteyen fatih hocaya muhalefet edip, sırf taraftar tepkisinden çekindiği için yalandan borsaya görüşme haberi bildirip, ertesi gün de anlaşamadık diye yazı gönderen zihniyettedir. bu zihniyetin tıpkı sezon başında ''podolskiye o kadar para vermek gereksiz, nasılsa fenerbahçe küme düşecek'' demesi gibi. işte bu zihniyet yüzünden bütün takımın ve en başta da fatih terim'in bir yıllık emeği tehlikede. aynı şerefsiz zihniyet, ikinci galatasaray döneminde de fatih terim'i rui costa, nuno gomes yalanlarıyla kandırmış ve 1.5 sene sonra kapının önünde koymuştur. fatih terim, sırf galatasaray zarar görmesin diye bu bilimum namussuz hakkında susmuş ve kol kırılır yen içinde kalır diyerek bize veda etmişti.

    işte yine aynı senaryo sahnede. sıfırı tüketmiş, neredeyse küme düşmeye oynayan bir galatasaray'ı yalnızca 1 sezon içinde tüm eksiklerine rağmen harika futbol oynatacak yegane kişi fatih terim'di. işte bu adi zihniyet götlerini toparlaması için fatih hocayı aynı yalanlarla getirmiş ve yine yeni yeniden hocamı kandırmıştır. ne drogba geldi, ne podolski geldi ne de devre arasında şakiri geldi. şu adamlardan biri alınsaydı play off denen saçmalığa bile gerek kalmazdı.

    fatih hocam bu adamlar sana böyle yaptıkça sen sustun. çık allah aşkına konuş. şu skor taraftarını da sustur. biz gerçek taraftarlar, geçen seneden ders çıkaran taraftarlar olarak senin çıkıp gerçekleri söylemeni istiyoruz. bu adi zihniyetin galatasaray'ın önündeki tek engel olduğunu aklı başında tüm taraftarlar görüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın