• 1181
    --- alıntı---

    * bu futbol derbiye nasıl yansır?
    pazar günü seyrettiğim fenerbahçe, pazartesi günü seyrettiğim galatasaray'a tarihi fark yapar.
    bu hafta oynayacaklar. galatasaray böyle oynarsa kendi sahasında tarihi fark yer. geçen defa karşıdaydı, mazeretleri vardı; bu defa kendi sahalarında yerler.
    bu darmadağınık savunmayla beşiktaş'ın önünde olduğu gibi kapanıp, kendi on sekizinde baraj kuracak gibi dokuz oyuncuyu dizerse, fenerbahçelilerin orta sahada bomboş ilerlemesine fırsat verirse, o fenerbahçeliler galatasaray'ı perişan eder.
    dua etsinler de emre ceza alsın. emre oynarsa; emre, baroni ve alex'in orta sahadan yirmi metreden, yirmi beş metreden atacağı şutlar muslera'yı şaşkına çevirir.
    fenerbahçe'yi mağlup etmenin tek yolu üstüne oynamak. oyunu fener yarı sahasına yaymak. bunu artık bilmeyen yok, anlamayan yok. galatasaray çekilerek başladı maça 2-0 mağlup duruma düştü. açıldı 2-2 yaptı. vakit olsa 3-2 olacaktı. bunlardan ders alındı mı; alınmadı. yine beşiktaş gibi bir takım karşısında çekilerek oynadı, beşiktaş'a bu fırsatların hepsini galatasaray verdi. koskoca galatasaray takımında hala kaleciye pas atılıyor. "kardeşim muslera'ya pas atmayın. çünkü baskı altında muslera dünyanın en kötü topa vuran, ayakla müdahale eden kalecilerinden bir tanesi." kaç defa söyledim?
    yani karıştırın arşivi, kaç defa söyledim! beşiktaş maçında en güzel asisti muslera yaptı! durduk yerde dönüp muslera'ya top attılar, adam koşunca, muslera şaşkına döndü, beşiktaşlılara attı topu. adam penaltıyı üstüne attı muslera'nın! bunun dahi farkında değil galatasaray!
    yan pas, yan pas, yan pas kaptırıyorlar kontratak oluyor. koskoca galatasaray'da ileriye oynayan bir tek adam 61. dakikada oyuna giren aydın'dı.
    geriye kalan hepsi yana ve geriye oynuyor! bu tam fenerbahçe'nin istediği oyun.
    kendi sahasında yana, geriye oynadığı anda fener, galatasaray'ı perişan eder. tt arena da fark etmez.

    --- alıntı---

    zaman zaman katılmadığım yazılarda olsa alıntı yaptığım kısımda çokta yanlış konuşmamış olan gazetecidir.

    eğer; " fenerbahçe galatasaray'a tarihi fark atar" cümlesini alıp yorumlarsam evet üstteki tüm yorumlara katılıyorum.

    ama "pazar günü seyrettiğim fenerbahçe, pazartesi günü seyrettiğim galatasaray'a tarihi fark yapar." derse, ki böyle demiş; bunda eleştirecek bi taraf göremiyorum. 16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçında çok kötü futbol oynadık; bunun yanı sıra fenerbahçe, 15 nisan 2012 fenerbahçe trabzonspor maçında çok iyi oynadı. ve evet eğer biz pazartesi günkü* gibi oynarsak, fenerbahçe de pazar günkü* gibi oynarsa bizim işimiz çok zor olur. adam bunu demek istemiş, anlamadan dinlemeden asıp kesmek çok yanlış.

    yazarın kişisel görüşü: 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçını iyi bir futbol oynayarak kaznacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın