• 1177
    öncelikle (bkz: hıncal uluç/#773906)

    daha önce de ifade etmiştim, hem kızıp hem seviyorum kendisini. zaten yapmak istediği de bu sanırım. bugünkü söyleşisinde saçmaladığı şeylerden bahsedildi zaten ancak fener medyasına da ayar veren tek gazateci kendisi. bu övünülecek bir durum değil tabii ki ancak onun söylemiyle "koskoca türkiye de bir tane adam çıkıp ta bu ofsayt için bukadar net konuşamıyorsa, medyada camia olarak çok gerilerde kaldığımızı kabul etmemiz gerekir"

    --- alıntı ---

    ***soru:"hakemin yönetimini nasıl buldunuz? galatasaray'ın ilk golü ofsayttan geldi."

    nasıl görünüyor; ondan da çok emin değilim. kim görmüş?

    ***soru: "kamera görüntüleri var ama insani açıdan da pozisyonu süzmek oldukça zor görünüyor. "

    kimse göremez. görse görür. 'aferin nasıl görmüş' dersin. ama görmeyene de 'nasıl görmemiş?' diyemezsin.

    önemli olan şey şu; o görülmesi neredeyse imkansız ofsayt yüzünden türkiye'de kıyametler kopuyor. herkesin gayet kolay, görebileceği ofsayt ile fenerbahçe gol attığı zaman 'efendim, o pasif ofsayttı' diye bütün gazeteler makaleler yayınlıyor!

    trabzon maçında baroni'nin attığı o gol türk spor medyasının olaylara nasıl çifte standart ile yaklaştığının, nasıl fenerbahçeli olduğunun, nasıl taraftar olduğunun göstergesi... hep söylüyorum ya; "bunlar başka bir takımın başına geldiği zaman neler olacağını göreceksiniz" diye... işte gördünüz.

    bu golle kazanan fenerbahçe olsaydı, yazının arasında 8 punto harf ile 'pozisyon ofsayttı ama hakemin tespiti zordu' diye geçer!

    fenerbahçe maçlarında neler oluyor! ben lig tv'de maç anlatan, 'fenerbahçe' talimatlı, artık öyle olduklarına inanıyorum, sadece fenerbahçeli de değil, fenerbahçeli olmak üzere talimat almış spikerlerin fenerbahçe'nin aleyhine bir tanesinin yorum yaptığını görmedim. "pozisyonu görüyorsunuz!" lafları bu...

    beşiktaş-galatasaray maçındaki ofsayt golü, melih şendil yorumlamaktan yoruldu! "nasıl ofsayttan gol attı galatasaray" diye... melih çünkü bayılıyor ve inatla galatasaray'ın maçlarına melih'i veriyorlar. en fanatik fenerli spikeri veriyor lig tv! onun için bana kimse iyi niyetten söz etmesin.

    ben lig tv'nin çizdiği ofsayt çizgisine dahi inanmıyorum. çünkü herkes ve her şey hareket halinde... çizgiyi 10'da bir saniye önce çizersen, ofsayt değil. 10'da 1 saniye sonra çizersen, bu defa ofsayt olmayan pozisyon, ofsayt gibi görünür. stüdyoya kendim gidip çizmezsem, o çizginin doğru çizildiğine inanmıyorum. lig tv'ye güvenimi o kadar kaybettim.

    melih şendil, galatasaray kasabı gibi maç anlatıyor. gitsin fener tv'de çalışsın.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın