• 27
    içlerinde en ünlüleri mehmet ali birand, hıncal uluç ve osman tamburacı'dır. onlar da neden ünlü malum. galatasaray'ı kötüleyip feneri övdükleri için. mesela osman tamburacı bu sezon çok popüler. sebebi her maç sonrası fatih terim'i kötülemesi. misal hıncal uluç 2009-2010 sezonunda çok popülerdi. sebebi feneri futbol takımından başlayıp kürek takımına kadar yağlayıp yıkamasıydı. galatasaraylı olmaktan utanıyorum dediği için televizyonlara falan çok çıktı. hatta o lafları ntvspor'da söyledi. son 1 yıldır aziz yıldırım'a sataştığını hiç canlı görmedim, okumadım. onun hakkında dediklerini hep buradan okudum. mehmet ali birand da sözde galatasaray yönetiminin bir üyesi. adam zırt pırt fener taraftarını maça geldiği için övüyor. galiba bizim maçları hala olimpiyat stadında yapılıyor zannediyor.

    yani galatasaraylıların fenerbahçe damarı tutunca, fenerbahçe medyası tarafından popüler yapılıyor. bunun da bize bir faydası yok. fenere çatmaya başlayınca popülerliklerini kaybediyorlar. kimse de ne demişler, ne yazmışlar farkında olmuyor.

    kısacası galatasaray medyası galatasaray dergisi ve gstv'den ibaret. oralardaki yorumları ve yazıları okuyorum. çok sağlam ayarlar var. ama ahmet çakır gibi adamlar fikirlerini adam gibi bir gazetede, televizyonda söyleyemez. fbjkliler bütün kontenjanları kapatmış. gstv'de yorum yapan birisi var. sabahları çıkıyor. adını bilmiyorum. o ya da ahmet çakır verdiği ayarları kessin, galatasaraylılığımdan utanıyorum desin, 2 dakika feneri övsün, ertesi gün ntvspor'da yorum yapar, milliyette müdür olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın