Ertelendi
  • 33
    her derbi gibi heyecan yaptıran maçtır gözümde .

    bu yıl farklı bir yıl . bu sezon kötü yılların aşındırıldığı , yeni bir florya'nın , yeni bir cehennemin yeni bir imparatorun olduğu sezon . galatasaray 9 puanla normal sezonu lider bitirdi . derbilerde ise hiç yenilmedi . daha hala basında 2169 gak guk . hikaye bunlar . hepsi biliyorlar imparator ve aslanları inönü , kadıköy , avni aker demeden kazanmaya çıkacağını ve en güzel futbolu oynayacağını . basında galatasaray yıpratmaları hala devam ediyor ama şu moraldeki florya'ya ve terim'e işlemez bunlar .

    gelelim maç öncesi analizimize .

    kazanırsak ne olur :

    bir rakibimizi eksiltmiş oluruz .
    derbide bir deplasman galibiyeti çok temiz olur prestijimiz artar .
    fenerbahçe'yle olan puan farkını en kötü ihtimalle aynı tutmuş oluruz .
    yönetim , futbolcu , taraftar arena'daki fenerbahçe maçını dört gözle bekleriz ve o maça rahat gideriz .

    berabere kalırsak ne olur :

    rakibimiz yoluna playoff'ta yara almış biçimde devam eder .
    fenerbahçe'nin trabzon karşısında kazanması durumunda stresimiz artar .
    fenerbahçe maçını yine dört gözle bekleriz ancak oyuncularımızın üzerindeki stres artar .

    mağlup olursak ne olur :

    rakibimiz 2.liğe göz koymuş olur .
    fenerbahçe kazanırsa bir nefes arkamıza gelir işler zorlaşır .
    terim takımı toplar ancak fenerbahçe maçı tarihi bir maç konumuna gelir .
    oyuncu moralimiz düşer .

    beşiktaş'ın durumu :

    beşiktaş şu anda çok formsuz bir grafik çiziyor . ancak bunun adı süper final . her iki tarafta canla başla oynayacak . beşiktaş'ın portekizli'lerine dikkat euro 2012 yaklaşıyor çok iyi oynamaya çalışacaklar . fernandes'in altını özellikle çizmek lazım çok iyi oyuncu tek başına harika işler çıkarabiliyor . onun dışında bir artıları yok .

    galatasaray'ımızın durumu :

    öncelikle imparator terim . her şeyin başı . yepyeni bir terim var bu sezon . yönetimi , futbolcusu , taraftarı galatasaray dimdik . ligde en iyi oynayan , şampiyonlar ligi'ni hedefleyen uzun vadeli planları olan bir takım konumunda . ve süper final'deki rakiplerinin hepsinin canına okumuş . bu galatasaray inönü'deki maçı kaybetmez arkadaşım . eğer bu maçı kaybetmezse daha doğrusu kazanırsa haftaya oynanacak fenerbahçe maçını çok farklı kazanır . ama şimdi biz bugüne bakalım . melo ve riera çok hırslı olacaklardır bu olaylardan* sonra deli gibi oynacaklardır özellikle felipe melo . zaten biz hep takım oyununu oynayan , pres yapan , pozisyon bulan tarafız . belli bir çizgimiz var ve bundan daha fazlasını yapacağız bu maçta ancak bizim taraftarımızın hala kafası hala fenerbahçe maçında bırakın o maçı bu maça bakın .

    son olarak ; oynayacak terim'in aslanları yüreğinde taraftarının sesiyle son dakikaya kadar inönü'de , bizler inandık siz de inanın çocuklar !

    (bkz: şampiyonluk yakın meşaleyi yakın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın