resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1612
    klasik türk psikolojisidir, ezilenin garibanın yanında yer almak.

    ortada bir kavga var, nedenini bilmiyoruz, kimin suçlu olduğunu bilmiyoruz, nasıl bittiğini bilmiyoruz. iki tane aynı boyda aynı cüssede adam bir sebepten kavga ediyor, ve melo attığı yumrukla rieranın gözünü morartınca suçlu melo oluyor. riera melonun gözünü morartsaydı o zaman riera'yı mı gönderecektik takımdan. yani gözü moraran garip ve masum, ama daha güçlü olan suçlu, öyle mi? ben bunu kabul etmiyorum işte.

    bir de olayın terim boyutu var. olayın iç yüzünü bilen terim, ne olup ne bittiğini bilen terim, kararı verecek olan terim, ama bizim taraftar şimdiden meloyu asıp kesti. taraftar osurursa stadyum ve ersin düzen gibi adamlarda sıçar. pitbull kan döktü diye ortalığı karıştırır durur. bir fenerli oyuncuya bunu yapabilirlermiydi peki? mümkün değil. başta aziz sonra taraftar ağızlarına sıçardı. ama bizde ise rahat rahat yapabiliyorlar, çünkü bizim kendi taraftarımız destek veriyor.

    maç seçmek, sakatım diye oynamamak, soğukta kötü zeminli deplasmanlara gitmemek, maç kaybedilirken umursamamak gibi onlarca şey sayabilirim. bunların hepsi yakın zamanda galatasarayda oynayan yabancı oyuncuların yaptığı şeylerdi. bunları yapanlara tapıldı.

    melonun geldiği günden beri ilk ciddi vukuatı, riera'yla yumruklaşması.

    hadi gelin melo'nun ağzına sıçalım. ne adiymiş.

    bu arada playofflarda fenere koyarsa sakın sevinmeyin, ne de olsa armaya yakışmıyor dimi?

    6 hafta sonra şampiyon olduğumuzda kimse bu kavgayı hatırlamayacak, ama melo affedilmez de fener şampiyon olursa, işte o zaman bu kavga tarihe geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın