resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1608
    belki kafasında kurmuştur gideyim bi kavga edeyim juventus'a sabıkalı görüneyim bonservisimde zorluk çıkarmasınlar burda takılayım bu ihtimal de var.

    2 kişinin arasında yaşanmış olayla ilgili yorum yapmak için doğruları o kişilerden dinlemek gerek. taraftar bence tarafsız olmalı ne melo'ya saydırmalı ne riera'yı korumalı, işin gerçeğini öğrenince zaten her şey yerine oturacak, fatih terim de cezasını verir ikisine de sonra da performanslarına göre play off'a ekler büyütmeye gerek yok, biz ne kavgalar gördük taraftar döveni, söveni, taraftardan dayak yiyeni diğerinin kız arkadaşını, sevgilisini ayartanı, grup yapanları ama iş galatasaray olunca fenerli medya şike muhabbetinin acısını çıkarıyor, şampiyon olana kadar devam edecek bu muhabbet o yüzden play offtan önce karar verilmeli ceza ise ceza, para, uyarı ne olursa ama iş uzamaması için hemen yapılmalı.

    not: kesinlikle melo'yu koruma derdim yoktur, aksine olay öğrenilip ceza hemen verilsin istiyorum, riera'nın suratını görüp de içi cız etmeyen adamın ciğerine tükürmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın