• 132
    2 sene önce otobüste bir adamla tartışmıştım. bana çarpmasına rağmen dikkat et lan falan muhabbetine girmişti. haliyle bende sinirlendim. küfür etmemesini söyledim klasik in lan aşağı muhabbetini yaşadık. otobüsten indik. küfürleri devam etti. sabrım taştı ben de çok ağır bi laf ettikten sonra (küfür değil) boğazıma sarıldı. bende o sıralar antremanlıyım dövüş sporlarına merak salmışım salona falan gidiyorum. neyse ellerini boynumdan kurtarmak pek zor olmadı yerde biraz güreşip ikişer yumruk attıktan sonra ahali geldi ayırdı. olay kapandı gitti. hiç canım yanmamasına rağmen eve gittiğimde boynumun mosmor olduğunu gördüm. kafamda da şişlikler vardı.

    şimdi ben bunu niye anlattım. basında riera'nın gözünün mor halini gösterip melo'dan insanlık dışı davranış riera ölümden dönmüş gibi saçma sapan haberleri okuyup duruyoruz. arkadaşlar hiç birimiz camdan yaratılmadık iki yumrukla kimse de kırılmaz. tabi ki kavga kötü bişey desteklemek cahilliktir. fakat kendi başıma gelen olayı da baz alarak söylüyorum, sakin sakin eve giderken birden kendimi yerlerde güreşirken buldum ve ne zaman insanın damarına basılacağı belli olmuyor maalesef.

    çok sevdiğim iki futbolcumuzun da arasında gergin anlar yaşanmış. sonra istenmeyen olaylar şeklinde devam edilmiş. kavganın boyutunun anlatıldığı kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. gereken ceza fatih terim tarafından zaten erilecektir. asıl önemli olan riera ile melo birbirlerini affedebilecek mi? umarım ikisi de hala birbirlerine sinirli değildir.

    playoff maçlarından önce affedileceklerini tahmin ediyorum ve barışacaklarını da. melo eğer playofflarda gol atarsa bunu riera için attığını gösterecek bir hamlede bulunursa hem yeniden gönülleri feth eder hemde takım şampiyonluk yolunda kenetlenir. formasının altına riera ile ilgili bir özür cümlesi veya golden sonra koşup sadece ona sarılması etkileyici olur. melo dindar bi insan ve o'nun dininde de şiddet diye bir kavram yok. işlediği günahın farkındadır ve bir şekilde günah çıkartacaktır. söylediğim davranış riera için de geçerli. o'nun da suçu olmasa bu kavga oluşmazdı. o da umarım gol atar ve koşup melo'ya sarılır.

    biz bir aileyiz kenetlendikçe büyüyen
App Store'dan indirin Google Play'den alın