resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3009
    yureklere su serpmemis, bildigin bir kova suyu bosaltmistir.

    1 - medyanin 'simdi kelleler gitti, terim ustunu cizdi, galatasaray kayniyor, cimbom tutusuyor' gibi dipsiz iddialarina cevaben idmani acmis, futbolcularin gayet guleryuzlu ve neseli idman yaptigini gostermekle kalmamis, olasi absurt iddialarin da onune gecmistir
    2 - kendi deyimiyle 'playoff pardon neydi yeni adi super final he' ** oncesi keskin bir karar verip ne kontrolu kacirmak ne de takimi koklu degistirmek gibi bir hamleyi sicagi sicagina yapmamis, zamana ve duruma yaymistir, hatta 'sampiyonluk yolunda beraber yuruyup yurumeme' olayini ortaya atarak bu iki oyuncuya da * 'sizi yollamadim su an ama onumuzdeki surecte hal ve tavirlariniz belirleyici olacak.' demis en onemlisi takimin kilidi olsan bile su an herseye 0'dan baslamak zorundasin mesajini guzel yollamistir. simdi ya daha cok asilip daha dikkatli hareket edecekler ya da sene sonu zorunlu olarak elveda diyecekler.
    3 - dun burada tartisilan 'neden bu haber resmi sitede servis edildi' sorusunun cevabi da bir gazetecinin ' melo daha once de eboue'yi tartaklamis iddialari ' sorusuna ve terim'in 'bak dogruyu biz ilan ediyoruz iddialar uzerinden ancak senaryo yazilir ' vb. cevaplariyla, hamlenin dogruluyla beraber ortaya cikmistir.

    bu adamturkiye'nin genelinde, sadece sporda degil her alanda sahip olmadigimiz bir ozellige sahip. bir iki adim ilerisini hesapliyor hoca bunu da gorduk bugun, siyaseti ve yonetim sanatini ne kadar iyi bildigini kanitladi. iddia ediyorum turkiye'de su an gorev alan baska hangi hoca olsaydi su takimin basinda bu olay su anda tam bir kaosa donmustu. ama su an gorduk ki 8 nisan 2012 manisaspor galatasaray maci'na kafalar gayet rahat cikacak sanki birsey olmamis gibi.

    sana doyum olmaz imparator, insallah seninle beraber oldugumuz surede cift haneli yillari devirecegiz beraber bu sefer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın