resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3008
    bugün felipe melo ve albert riera'nın kavga etmesi olayı ile ilgili olarak yaptığı basın toplantısında yöneticilik* nasıl olur dersi vermiştir.

    iki futbolcuyla da; kim olurlarsa olsun; 48 saat geçmeden görüşmek istememesi, basın toplantısında verdiği alt mesajlar çok önemli. takımın ligdeki durumunu ve önündeki zorlu süper final maçlarını düşünülenin tam aksine daha fazla önem verdiğini; bu iki futbolcudan beklediği tepkiyi alırsa daha fazla verim alacağının ip uçlarını yakalamak zor değildi açıklamalarında. iki futbolcuya da amiyane tabirle burunlarını sürterek taviz vermemiş ve bu şekilde ilerde oluşabilecek tavizlerin ya da olayların da önüne geçmiştir.

    bunun adı disiplindir.

    bir kere daha başımızda olduğu için dua ettiğim babadır.

    bugünden itibaren galatasaray taraftarının üzerine düşen görev bu işi daha fazla dillendirip, kulübün bu olay üzerinden prim vermediği(u: yalan yanlış ve abartı şeylerin bir nebze önüne geçebilmek için resmi siteden yaptıkları açıklamadan bahsediyorum) basına ekmek çıkartmamasıdır.

    fatih terim'in bugünkü açıklamalarından sonra hem felipe melo hem de albert riera formayı istiyorlarsa daha çok çalışacak ve süper final'de daha iyi oynayacaklardır. aksi durumda ikisine de elveda deriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın