• 162
    ilk yarısını seyredebildim sadece maçın ama 40 belki de daha fazla faul çalınmış gibi geldi. yan yana koşan iki oyuncu düşünce veya biri düşünce hareket illa faul olmamalı, bu kadar çok düdük çalıp maç kesilmez.

    en başta kızılacak da kendi oyuncularımız olmalı. maçın başında tribünleri kışkırtmak için milan baros ve emmanuel eboue önderliğinde kendini yere atmalar, kıvranmalar, yerleri dövmeler bize yakışmadı, bunlar en göze batan adamlarımızdı ve geri kalan oyuncularımız da pek farklı değildi. oyunu oynamak yerine hakeme oynamak büyük bir gaflet. faul almak ayrı bir şey faule oynamak ayrı bir şey sonuçta. tribün baskısı yaratalım diye tiyatro oynamak benim 22 yıldır izlediğim galatasaray'a çok ters.

    ikinci yarıyı izlemedim yorum yapamayacağım bize mutlak galibiyet lazımdı ama yenemedik varsın olsun, takımın eksikleri iyice göze batmıştır artık, play-offlara sağlam girip gereken takviyeler yapılmalı. şampiyonluğa yürüyoruz, olacağız da inşallah. puan farkı 3'ten fazla olduğu sürece takım formumuz dip yapmazsa çok büyük ihtimalle şampiyonuz zira oynayacağımız play-off grubunda takımlar birbirlerini yenecektir, grupta barcelona, real madrid falan yok sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın