• 1446
    boş zamanlarımda boş işlerle uğraştığım için;

    fenerbahçe - bursaspor berabere bitecek. bursa çok iyi oynuyor son zamanlarda. bakmayın ankaragücü, bugsaşspor maçlarına. karşılıklı gol de olur.
    ankaragücü - antalyaspor burada ankaragücüne verilecek handikap önemli. 3 verirlerse direk ankaragücü deyin. 2 olursa beraberlik.
    manisaspor - sivasspor manisa artık düştü. sivasspor alır bu maçı.
    kardemir karabükspor - kayserispor karabük geçen hafta antep'e yenildi. kümede kalma için bu maçı almak zorunda. üstelik kayseri deplasmanlarda nerdeyse yok. karabük ise tam tersi evinde çok iyi.
    orduspor - gençlerbirliği berabere bitmesi yakın gibi duruyor ama ordu evinde iyi. ama kesin alt biter.
    samsunspor - mersin idman yurdu samsunda sular durulmuyor. mersin'e karşı koyamazlar gibime geliyor. samsun gol bile atamıyor. gekas yok, zenke de yok. mersin alacak gibi.
    eskişehirspor - gaziantepspor antep son haftaların en iyi takımlarından biri. gol yemiyor. ama beraberliğe oynayacak gibi duruyor. ilk yarı 0 ya da alt. ama kazanan takım olursa da bu antep olur.
    galatasaray - trabzonspor sivasspor maçı oyuncularımızı kendine geitrmiştir. ben handikaplı oynayacapım bizden yana.
    büyükşehir bld.spor - beşiktaş belediye çakar. banko maç. beşiktaş kafası kopuk tavuk gibi. sersem sersem dolanıyor ligde.

    ya da bunların tam tersini de oynayabilirsiniz. karar sizin :( ama bu hafta kolay maçlar. tahmin etmesi zor değil. kupa yorgunu takımlar. o da unutulmasın. çok gollü geçmez maçlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın