• 1151
    --- alıntı ---

    fenerbahçe tv daha iyi bir yayın yapamazdı! lig tv'nin adı artık iyice kondu bu maçta. saracoğlu stadı'nda oynanan bir fenerbahçe-galatasaray derbisine fanatik bir fenerli ile bir beşiktaşlıyı koyabiliyorsan ve oraya koyacak bir galatasaraylı yoksa elinde eğer... en koymayacağın fenerliyi koyuyorsan artık niyetin açık! saracoğlu fener'in uğurlu stadıysa, melih şendil de uğurlu spikeri. bunu bilmeyen yok! kör parmağım gözüne onu veriyor. bir maç bu kadar tek taraflı anlatılır.
    o maç arena'da olsaydı ve fenerbahçe teknik direktörü ve yardımcısının kafaları atılan paralarla yarılsaydı o maçı nasıl anlatırlardı!..
    iki melih o maçı nasıl anlatırlardı, bir düşünün. o kanlar içindeki kafalar kaç kere ekrana gelirdi bir düşünün. yorumlar neyin üstüne yapılırdı bir düşünün.
    maçın sonunda galatasaray'a kaç ay, kaç sene ceza verileceği kaç kere ve nasıl konuşulurdu bir düşünün. yok farz ettiler! fenerbahçe televizyonu yok farz etti. yani 'lig tv' falan demiyorum. kimse öyle demesin. fener'in bir resmi televizyonu var; bir de gayri resmi televizyonu var. böyle şey olmaz!

    --- alıntı ---
    http://www.sabah.com.tr/...nin-gundemi?paging=5
App Store'dan indirin Google Play'den alın