resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2658
    olur da yarın birgün kendisine ihtiyacımız olduğunda sahaya 10 kişi çıkalım ama servet'i sahaya sürmeyelim. bu şekilde hem biz 10 kişi oynarken rakip ise 12 kişi oynuyor. gerekirse elmander'i stoper oynatalım, riera'yı stoper oynatalım ama servet'i oynatmayalım. ona gelene kadar işini profesyonelce yapan gökhan zan var. sürekli sakatlanıyor ama hep hazır durumda. 10 mart 2012 galatasaray gençlerbirliği maçında oyuna girmek için ısınıp sonra girmeyince öyle sevindim ki anlatamam.

    ben hayatta bir tek insandan nefret ederim. o da içinden plan yapan, sinsilik peşinden olan, ikiyüzlü insanlardan nefret ederim. hayatta en çok korktuğum insan tipidir ayrıca. işte servet böyle bir tip. rijkaard onu oynatmadığı zaman içinde intikam duygusu beslemiş ve ilk fırsatta intikamını almıştır. (meçhur ankaragücü maçında) aklı selim bir futbol izleyicisi o maçta servet'in masum hatalar yaptığını iddia edemez.

    galatasaray'a geldiği günden beri takımıma para kazandırarak gitmek istiyorum diyen birisidir. geldiğin ilk gün neden gitmek istediğini söylüyorsun. tamam her futbolcu avrupa'ya gitmek ister ama bunu her zaman her yerde söylemez. o zaman oynadığın takımdan aldığın paranın hakkını vermediğin düşünülür. para kazandırarak gitmek istemen güzel fakat bir kere bile olsun kupa kazandırarak gitmek istiyorum niye demedin?

    havuz başında rijkaard bana güvenmedi, güvenmediği için böyle oldu demene ne demeli? alenen tehdit ve itiraf.

    allah böyle bir oyuncuu tez zamanda takımımızdan uzaklaştırsın. fatih terim'in bu sezon en iyi yaptığı iş onu takıma dahil etmemesidir. yoksa o bile servet'e karşı koyamazdım. ipini çekerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın