resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2794
    maçtan sonra yaptığı açıklamada; kart gören oyuncumun yerine haftaya yenisi oynar, o da onu kazanmak için şans olur gibisinden bir şeyler söyledi.

    imparator hepimizden iyi biliyor aykut ile ufuk'un karesi yarım muslera etmez, gökhan ile servet, ujfa-semih hahaha yazmaya utandım. bi tek necati baros birbirinin yerini tutabilir.

    ama imparator;
    1- yeni bir adamı kazanırız belki diyor. ona şans doğmuş olur diyor.
    2- kart görmemek zaten görevi oyuncuların, herkes görevini en iyi şekilde yapacak.
    3- yapamazsa kimseye muhtaç değiliz diyor. yapamayanın görevini başkası yapar diyor. ama burada otorite benim diyor. geçen sene hepimiz oyuncuya bağlı sistem demedik mi? şimdi imparator onu bitirmiş gördüğünüz gibi. kart görülmeyecek dedi. görmedi kimse. kart görmedi, üstelik kimse agresifliğinden de vazgeçmedi.
    4- oyuncular dahil taraftara da mesaj verdi. gençler ile fb arasında fark yok diye.
    5-6-7-8-9-10-11... buradan devam ederek suyun karşı tarafındaki küçümen sportif direktör ile kulübe verdiği ayarları yazabilirsiniz.

    yok fatih terim'i olacakmış da o kulübün, artık yeni fatih terimler varmış da bilmem neymiş de. fatih terim tek bi tane vardır. o da galatasaraylı olandır. küçümenler anca taklit eder fatih hocayı. yüz senede çıkmamış bi tane fatih terim türk futbolunda, iki senede mi çıkacak? fatih terim einstein gibidir. einstein'dan sonra milyon tane fizikçi çıkmış, var mı onun kadar meşhuru, iyisi? yok. fatih terim'den de çıkmaz. çünkü böyle adamlar tarihte bi kere gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın