resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2772
    sen benim için bir antrenörden ,bir futbol adamından çok daha farklısın. müthiş bir takım yaratarak ,geleni geçeni ,içerde dışarda yenerek , takımımıza tarihi başarılar yaşatarak , hepimizi gururlandırdın mutlu ettin. ben de çocukluk yıllarımda en çok sevdiğimiz muabbet olan futbol muabbetinde , kurduğun takım ,oynattığın futbol ve kazandığın başarılar sayesinde hep mutlulukla ve gururla muabbetlere katıldım . rakip takımları destekleyen arkadaşları sinir etsek diye öğrencinin en sevmediği gün olan pazartesiyi bile sevdirdin sen bana imparator.

    yine antrenörümüzsün. kenardaki duruşun , karizman ve yenildiğimizde en az bizim kadar üzüldüğünü bilmek bile bütün taraftarı rahatlatıyor. futbol bilgine , adamlığına , karizmana ve başarılarana kimse laf edemez ;çevremde edenler olduğu zamanlarda da her zaman gereken cevapları vermişimdir ; gerekirse yine de veririm.

    diyeceğim şu ki bu hafta yine gurur duydum imparatorla. karşı kıyıdaki sinsi yılan türlü numaralar çevirirken , her zamanki gibi ince ince maçı işlemeye başlamışken , alex bey dürüstlük abidesi diye basın tarafından lanse edilirken ve bizim maçta oynamak için bilerek gördüğü bariz olan kart için inkar yolunu seçerken , takımımızda kart sınırındaki hiçbir oyuncu bilerek kart görmedi. karşı tarafın taraftarları , kendi oyuncuları kart gördükten sonra , sizi de göreceğiz diyorlardı. evet gördüler ne olduğunu. aslan gibi çıkıp oynadık. hiç kart işini falan düşünmedik. futbol şansı da yanımızdaydı ve pozisyon gereği de kart görmedi sınırdaki oyuncularımız. gerçekten çok üzülecektim öyle bir kart görsek ; çünkü boşu boşuna malzeme verecektik üç kuruş etmeyen tiplere.

    zaten basından takip ettiğim kadarıyla imparator da bu yönde talimat vermişti takıma. asla bilerek kart görülmemesini istemişti. ve de herşey istediğimiz gibi oldu. hem maçı kazandık , hem kart görmedik.

    ve ben bir kez daha hem hocamızla hem takımımızla gurur duydum . biz galatasaray'ız , her türlü çıkıp oynarız, böyle ucuz işlere girmeyiz. birşey yaparsak da adam gibi çıkarız evet yaptık deriz ,dansöz gibi kıvırtmayız.

    helal olsun imparatora ve tüm camiamıza. çok iyi ilerliyoruz ,inşallah sezonu da görkemli bir şekilde sonlandıracağız. yolumuz açık olsun
App Store'dan indirin Google Play'den alın