• 71
    türkiye sınırları içerisinde fenerbahçe ülker dışında nefret ettiğim 2. takım olma ünvanını her seferinde pekiştiren kulüptür.

    4 mart 2012 anadolu efes galatasaray basketbol maçı öncesi bir abdi ipekçi ritüeli olduğu için kumkapı'da rakımızı balığımızı yemeden önce salona uğrayıp hem bu maçın biletini alalım hem de kadınlar top 8 kombinelerimizi alalım dedik. gişede işlemlerimizi yaparken saha komiseri gelip, efes'ten talimat olduğu ve kesinlikle gs taraftarı olduğu anlaşılanlara bilet satışı yapılmayacağı ve salona alınmayacağı bildirildi.

    ulan ezikler, 30 tane 14 yaş ortalamalı sivilceli ezik ergene maç oynuyorsunuz, galatasaray taraftarı tamamen basketbol aşkıyla takımının yanında olacak, sen hala salona almam çekiyorsun. sizin yüzünüzden euroleague'den elendik, geçen yıl sinan erdem'de 50 liraya bilet sattınız, bomboş salona top oynayıp bizi içeri almadınız. ama sonuç hiç değişmiyor sürekli koyuyoruz. ne oldu türk basketbolunun lokomotifi? lokomotifiniz oda oda tıngır mıngır ters mi döndü?

    koyduk mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın