• 1
    büyük ihtimalle damat bey'in de gazlamasıyla oluşan düşmanlıktır artık iyice b.ku çıkmıştır, haber için gerekli olan ispat gibi şeylere gerek duyulmadan oturdukları yerden galatasaray'a sallamaktadırlar örneği için;

    lincoln haldun üstünel'e tavır aldı.(oha demek istiyorum)

    galatasaray'ın problem adamı lincoln yine sıkıntı yaratıyor. izinli olmadığı halde ülkesine giden ve sarı kırmızılı taktımın yaklaşık 1 hafta boyunca antrenmanlarına katılmayan brezilyalı oyuncu, kendisine verilen para cezasına tepki gösteriyor.(görüldüğü gibi herhangi bir ispata gerek duyulmamış)

    başkan adnan polat dışında hiçbir yönetici brezilyalı yıldız ile konuşmazken, lincoln ise futbol şube sorumlusu haldun üstünel'e tavır almış durumda. antrenmanlara katılmadığı için verilen para cezasının haldun üstünel'in yoğun isteğiyle olduğunu düşünen lincoln'ün, sarı kırmızılı yöneticiyi gördüğü her yerde yolununu değiştirdiği öğrenildi.(kuyruklu yalan moduna geçilmiş görüldüğü üzere)

    takım arkadaşları tarafından da fazla sıcak ilgi gösterilmeyen lincoln ile sadece adnan sezgin'in konuştuğu belirtiliyor. son iki gündür takımdan ayrı ekstra antrenmanlar yapan lincoln'ün gaziantep deplasmanına götürülüp, götürülmemesine ise teknik direktör bülent kormaz'ın karar vereceği belirtildi.(gene bir yalanla haberimiz azik medyadan çıkış aşamasına geliyor)

    diğer haberimiz

    bakın bu haberde eren talu'nun eşi defne samyeli ile söyleşi yapılmış ve araya akılları sıra kurnazlık yapıp fenerbahçe'ye yaranma haberi eklemişler hep birlikte bakalım;

    fener bayrağını çekenin terketmesi gerekirdi(burada fenerbahçe bayrağı çekildi deniliyor)

    ne zaman ki işçiler, - yönlendirildiklerini sonra gelip bize itiraf ettiler- onu zor durumda bırakmak için inşaatta iyice taşkınlık yapar hale geldiler ve de gs bayrağını indirdiler; o zaman o inşaatı artık terketmeleri gerekti. şimdi, her şey yolunda gibi. yola devam yani. bu hafta yeniden betonlar dökülmeye başlandı. galatasarylılar, stadlarına kavuşacak. yeni bir problem çıkabilir mi? elbette, hiç bir şeyin garantisi yok hayatta. ama bilin ki, bazen hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor.

    (görüldüğü gibi paragrafta ve haberin hepsinde böyle birşey söylenmiyor,ne diyeyim allah sizin gibi habercileri bildiği gibi yapsın)

    http://www.hurriyet.com.tr/...11361249.asp?gid=229

    http://www.hurriyet.com.tr/...11358726.asp?gid=229
App Store'dan indirin Google Play'den alın