• 245
    maç öncesinde zor geçeceğine dair görüşümü burada da belirtmiştim ama itiraf edeyim bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.

    takımı değerlendircek olursam;

    performans olarak bence sezon ortalamasının gerisindeydik ama mücadele olarak yine her zaman ki gibi üst seviyedeydik.hücum futbolumuzdaki kısırlık bana sezonun tek forvetle oynadığımız ilk maçlarını hatırlattı.top hep bizde pas yapmaktan adeta bunaltıyorduk rakibi ama bir türlü gol pozisyonuna giremiyorduk.işte dünkü maç tam olarak da böyleydi.bence bunun nedeni necati nin tam olarak bir forvet gibi oynamayıp orta sahaya da yardım etme gibi bi görev üstlenmesi.tabi bunu fatih hoca demiştir necatiye ama bence bu takıma pek de yarar sağlamadı.kanatlarımızın da delici nitelikteki oyunculardan oluşmayıp dün maçtan sonra fatih hocanın da yorumladığı gibi daha çok pas yapabilen orta saha oyuncularından oluşması sonucu maçtaki pozisyon sayısı ancak attığımız gol kadar olabildi.

    sonuç olarak yenmesini bilmemiz çok güzel oldu.2 kez yakalanıp tekrar öne geçmemiz ve maçı koparmamız çok olumlu bi gelişme takımımız adına.tabi burada fatih hoca ya ayrı parantez açmak lazım.rakibinle fark 11 puan maç berabere ama sen kazanmak için değişiklik yapıyorsun! gerçekten büyük hoca olabilmenin temel özelliklerinden biri olması gerek bu tavrı.kafasına koymuştu o bi kere kazanacaktı bu maçı.

    semihin hatasına rağmen oyununu bozmaması ve takımın maçtan galibiyetle ayrılması çok sevindirici.semih adına çok sevindim.zaten gol sonrası semihe verdiğimiz destek ona ne kadar güvendiğimizin göstergesiydi.

    son olarak takımın sevincine değinmek istiyorum.ben 3. gol sonrası nasıl bi hale büründüysem tribünden bu sevinci ne yazık ki göremedim.maçtan sonra gördüm ve gerçekten bir kez daha gururlandım takımımdan.bir takım düşünün ki attığı gole o takıma gönülden bağlı olan taraftarından daha coşkulu daha içten seviniyor.gerçekten özlediğimiz olağanüstü bir tabloydu bu.bütün aslanları canı gönülden kutluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın