• 87
    --- alıntı ---
    son iki yıl içinde galatasaray spor kulübü’nün gökhan ünal, mehmet topuz, ali turan ufuk, sezer öztürk’ü; bu yıl da kayserispor’dan ambarad’ı sözleşmeleri devam ederken; takımıyla arasını bozarak transfer yapma girişimleri, o hafta oynayacakları her rakibin en iyi oyuncularına talip olma geleneği niye suç kapsamına alınmamaktadır? manisaspor’lu yiğit ile antalyaspor’lu necati’yi de galatasaray’la oynayacakları maçtan önce oynatmayarak maçtan sonra transfer etmektedirler.
    --- alıntı ---

    aziz yıldırım, hakkındaki iddialara karşı kendini savunacağına sağa sola bok atmakla uğraşıyor.

    biz teklif götürdüğümüz hiçbir futbolcuya karşı tehdit, rüşvet, baskı uygulamadık.

    örnek olarak "galatasaray'ın shakiri'yi transfer etme girişimi"ne bakalım. kulübümüz malum futbolcuyu transfer etmek istemiş, futbolcu ve basel kulübü transfere ne kadar sıcak baksa da, bonservis fiyatında anlaşılamamış ve transfer iptal olmuştur. bu süreçte basel kulübü çıkıp, "futbolcumuzu ayarttılar, sözleşmesi devam ederken kafasını karıştırdılar, en iyi oyuncumuza talip oldular bla bla bla" gibi açıklamalar yapmamıştır.

    buna benzer transfer girişimlerinde sadece kayserispor'un problem çıkarması çok manidardır.

    eğer irdelenmesi gereken bir transfer varsa, o da savunmada da adı geçen mehmet topuz transferidir.*

    yiğit gökoğlan ve necati ateş örnek gösterilerek yapılan "o hafta oynayacakları her rakibin en iyi oyuncularına talip olma geleneği" suçlamasına cevaben;*

    2011-2012 sezonu ara transfer döneminde yiğit gökoğlan manisaspor kulübüyle anlaşılarak 2.5 milyon € karşılığında transfer edilmiştir ve sezon içerisinde manisaspor ile oynadığımız 21 aralık 2011 galatasaray manisaspor maçı'nın 71. dakikasında forma giymiştir.

    yine ara transfer döneminde kulübüyle ve kendisiyle anlaşılan necati ateş transfer edilmiş ve ara transfer döneminin son günü, yani necati ateş'in imza attığı gün oynanan 1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçı'nda forma giymemiştir doğal olarak.

    aziz yıldırım, bizim değil sizin kendinizi savunmanız gerekiyor.

    suçsuzluğunuzu kanıtlayıp bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın