resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1301
    felipe melo hem türkiye'de oynanan futbol için hem de şu anki kadromuz için çok fazla bir adam. yeteneği ve yeterliliğiyle suya götürüp susuz getireceği bir sürü sıradan futbolcuyla oynamak zorunda kalması onu öldürüyor. aslanın kediye boğdurulması herhalde budur. bu adamın şimdiye dek gösterdiği performansa laf edersek bir sabah musatafa sarp'ın bonusu kılığında uyanabiliriz hafazanallah.
    yani melo ayarında bir topçu olsaydık ve en basitinden sabri gibi, balta gibi yetenek abideleriyle aynı takımda oynamak zorunda kalsaydık neler düşünürdük acaba? delidir, agresiftir* doğru; ama unutmayalım at sahibine göre kişner. eğer galatasaray bugün beklediğimizin üzerinde ise ve halen ümitlerimizi taze tutuyorsa bu öncelikle grande ve ekibi, sonra da melo sayesindedir. melo bu takımın en önemli, en vazgeçilmez futbolcusudur, lideridir. sahadaki oyunu ve tavırlarıyla, seyirciyle olan münasebetiyle, yenilgiyi kabullenmeyen yapısıyla bu takımın takım olmasındaki en önemli unsurlardan biridir. oyun olarak zaten belli bir standardın altına düşmeyecek kadar iyi futbolcudur ama kötü oynasa bile şahsen umurumda değil, takımda olsun yeter. esasında bunları görmek için arena'ya gidip melo'yu çıplak gözle izlemek lazım. ne kadar farklı olduğu orada çabucak görülecektir.

    şayet tribünlerimiz melo'ya gereken ilgiyi gösterir ve onu mental anlamda diri tutabilirse özellikle play-off serisinde mükemmel bir melo izleriz diye tahmin ediyorum, inşallah yanılmam.
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın