• 12
    herkesin atladığı bir şey var. bu kadronun yetersiz olduğunu düşünen isim fatih terim'dir. galatasaray futbol takımının teknik direktörü, bizlerin imparatoru ve bize en büyük başarıları yaşatmış olan grande.

    taraftar ister kardeşim, taraftar kısmı biraz kadın gibidir, rakip takım sow'u almış biz necatiye mi kaldık, tüüüü yazıklar olsun sana der çemkirir, daha iyisini ister. sen sadece taraftar istiyor diye yaparsan transferi bu olmaz. ama bunu isteyen terimse ve bunu iki aydır her fırsatta söylüyorsa, bu eksiklik gözümüze gözümüze sokuluyorsa her maçta biraz daha fazla, bi eboue gidince, bi baros sakatlanınca takım iki ismin yerini bile dolduramıyorsa, kimse kusura bakmasın ama burada büyük bir sıkıntı vardır .

    bu galatasaray futbol takımına konulmuş bir teşhistir. terim bunun reçetesini vermiştir, yönetim iki aspirin at bişeyciğin kalmaz demiştir. tamam takım olmak herşeyden önemlidir ama güzel futbol da kaliteli topçuyla oynanır. sonuçta bir risk alınmıştır yönetim tarafından, umarım bu risk terimi ve güzel giden bu ortamı kaybetmemize neden olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın